Ötvös Tibor

Jar Jar Binks a legidegesítőbb karakter

Újabb felmérés, mely egy érdekes témát jár körbe. Egy angol internetes magazin megszavaztatta olvasóival minden idők legidegesítőbb karakterét. Az eredmény nem meglepő: az abszolút győztes Jar Jar Binks lett, aki a Baljós árnyakban bukant fel először.

A nyertes - abszolút fölénnyel - a Baljós árnyakban feltűnt Jar Jar Binks lett. A több, mint ötezer szavazóból közel háromezren adták rá a voksukat. A nagydumás vizilény már felbukkanásakor is nagy felháborodást váltott ki a Csillagok háborúja rajongóiból.

Második helyezett - nagy meglepetésre - a Négy esküvő egy temetés amerikai csábítója, Carrie, azaz Andie MacDowell lett. A dobogó alsó fokára az angolok - úgy tűnik még sem annyira - kedvelt humoristája, Rowan Atkinson által megformált Mr. Bean került.

Negyedik lett Ace Ventura, az állati nyomozó, őt pedig a Kidobós - Sok flúg disznót győz Schorbert Norbija, White Goodman követi. A győzelemért mindent elkövető atlétát Ben Stiller keltette életre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Dredd #21
    Liptai Claudia tényleg elborzasztó, szinte minden nap várom, mikor fog kipukkadni, akkora golyóra nőtt már! Persze, lehet valaki terhes, de miért kell sokkolni a tévénézőket egy ilyennel, ekkora zsírzsákot az sem indokolna, ha négyesikreket növesztene a boroshordó méretű hasában!

  • SSeth #20
    imdb.
  • Ma2ska #19
    Ez az uj sw világ nekem ugy unblock nem jön be gumilabda yoda, amerikai eszménykép fazon skájwolker, kicsi piros-feketefejü ördög, mindig szerelmetes leila asszony, semjuel jakson, és a minden filmbe főszereplő de sehol se jó jedi tréner mond má mi a neve.
  • Marlosh #18
    Gumilabda yoda sokkal idegesitobb volt mint jar-jar
  • pauly #17
    engem nem idegesített,de nem is hiányzott a 2. 3. részben :)
  • Derapo #16
    Árnyakból no....
  • Derapo #15
    Nekem a baljós árnakból egyedül ő tetszett,no meg darth maul.:)
  • pauly #14
    :D
  • Ecology #13
    Az ostoba szerintem inkább Te vagy mert így reagálod le! Én egyszerűen csak a véleményemet írtam le. Egy szabad országban élünk ahol szólásszabadság is van! Én nem mondom rád,hogy ostoba csak azért mert van egy véleményed de neked sem kéne.Ha az ember nem írhatja vagy mondhatja el a véleményét anélkűl,hogy le ostobáznák akkor az már régen rossz! Szerintem ezen kéne elgondolkodnod mielőtt ilyen szavakkal illetsz!
  • quack #12
    Ace Ventura meg Mr. Bean tökjó arcok -.-