21
  • Dredd
    Liptai Claudia tényleg elborzasztó, szinte minden nap várom, mikor fog kipukkadni, akkora golyóra nőtt már! Persze, lehet valaki terhes, de miért kell sokkolni a tévénézőket egy ilyennel, ekkora zsírzsákot az sem indokolna, ha négyesikreket növesztene a boroshordó méretű hasában!

• SSeth
    imdb.
  • Ma2ska
    Ez az uj sw világ nekem ugy unblock nem jön be gumilabda yoda, amerikai eszménykép fazon skájwolker, kicsi piros-feketefejü ördög, mindig szerelmetes leila asszony, semjuel jakson, és a minden filmbe főszereplő de sehol se jó jedi tréner mond má mi a neve.
  • Marlosh
    Gumilabda yoda sokkal idegesitobb volt mint jar-jar
  • pauly
    engem nem idegesített,de nem is hiányzott a 2. 3. részben :)
  • Derapo
    Árnyakból no....
  • Derapo
    Nekem a baljós árnakból egyedül ő tetszett,no meg darth maul.:)
  • pauly
    :D
  • Ecology #13
    Az ostoba szerintem inkább Te vagy mert így reagálod le! Én egyszerűen csak a véleményemet írtam le. Egy szabad országban élünk ahol szólásszabadság is van! Én nem mondom rád,hogy ostoba csak azért mert van egy véleményed de neked sem kéne.Ha az ember nem írhatja vagy mondhatja el a véleményét anélkűl,hogy le ostobáznák akkor az már régen rossz! Szerintem ezen kéne elgondolkodnod mielőtt ilyen szavakkal illetsz!
  • quack
    Ace Ventura meg Mr. Bean tökjó arcok -.-
  • Hoz_Hun
    Jar Jar, nem csodálom. Legnagyob baklövések egyikke. Irtottam is a köcsög Gungeneket a Battlefrontba ezerrel.
  • csuhi
    :DD
  • HappyBoy
    Engem jó hogy nem kérdeztek meg, mert még most is sorolnám a neveket :D
  • djukel
    A szavazók biztos nem látták még magdi nénit a barátok köztböl.
  • Blasta
    Ostoba...
  • HuAn82
    Irigyellek a problémáidért. Felháborító...
  • Ecology #5
    Engem a Liptai Claudia idegesít de nagyon. Már olyan kövér mint egy disznó! Minap láttam egy fényképet róla az egyik újságba és majd elájúltam akkora buflák feje volt. Azért mert valaki terhes még nem kéne így elhagynia magát!Felháborító!
  • avman
    tévedsz. az zsors lukas volt. rembrandt a holttestét adta el, lucas a gyermekét, kilóra.
  • ebertek
    Engem A Kis Herceg idegesített. "Dessine-moi un mouton! Dessine-moi un mouton! Dessine-moi un mouton! Dessine-moi un mouton! Dessine-moi un mouton!"
    Paff. :D
  • Cat #2
    jar jar binks csupán annyit tett, hogy szétcseszte az egész világot, egy marketinges univerzumot hozott létre sokak kedvenc galaxisából.
  • NEOreg3
    engem innen senki sem idegesít, Mr Bean meg főleg nem:)