Ötvös Tibor

Farkas a legnépszerűbb szuperhős

Érdekes felmérést tettek közzé a neten. A megkérdezettek arra adtak választ, hogy számukra ki a legemlékezetesebb filmbeli karakter. Meglepetésre a legtöbben a Hugh Jackman alakította Farkas/Wolverine alakjára voksoltak.

Hollywoodban ezúttal egy érdekes kérdést tettek fel a hétköznapi embereknek: számukra ki a legemlékezetesebb, legmacsóbb, legfontosabb... szóval a leg-leg-leg filmbeli karakter. A versenyt végül - nem kis meglepetésre - az X-Men egyik tagja, Farkas (hazájában Wolverine) nyerte. A Hugh Jackman alakította figura önálló filmje pedig a legjobban várt mű lett.


A második helyen a varázslótanoncok királya, Harry Potter található, míg őt egy újabb szuperhős, Pókember követi. Negyedik helyre jött be a lista első mesefigurája, a zöld ogre, Shrek. A Da Vinci-kód főhőse, Robert Langdon a hatodik, a hetedik pedig Jason Bourne.

Nagy meglepetésemre James Bond csupán a nyolcadik pozíciót tudta megszerezni. Bár tény, hogy őt nem lehet egyetlen személyhez kötni, hiszen minden generációnak megvolt a saját 007-es ügynöke. Ráadásul az új Bond körüli botrányok sem biztos, hogy használtak a névnek. Utolsó előtti Jigsaw, a Fűrész-filmek agyafúrt gyilkosa, míg a sort a lista egyetlen rajzfilmfigurája, Bart Simpson zárja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • virs lee #22
    Ha már xmen, akkor Magneto, de az abszolút beszteszt a Dartvödör. Herripottert meg átraknám a legidegesítőbb lista 2. helyezettjének, Jarjar alá közvetlenül. Talán még a Pokemon és tsai beelőznék.
  • HuHa #21
    Wolverinből farkas kb olyan mintha Spidermanből atkaember lenne. Atka is pókféle :)
  • NEOreg3 #20
    számomra a south park is:)
  • pedrohsi #19
    Simpsonék szerinted mese?:)
  • NEOreg3 #18
    "Negyedik helyre jött be a lista első mesefigurája, a zöld ogre, Shrek."
    "...míg a sort a lista egyetlen rajzfilmfigurája, Bart Simpson zárja."

    Mi a különbség a rajzfilm- és a mesefigura között? D:

    (Tudom, hogy Shrek animációs filmben, míg Bart kézzel rajzolt sorozatban szerepel, de nekem akkor is furcsa.)
  • loryb #17
    Itt a teljes lista:
    1. Wolverine
    2. Harry Potter
    3. Spider-Man
    4. Shrek
    5. Robert Langdon
    6. Jason Bourne
    7. James Bond
    8. Jigsaw
    9. Bart Simpson
    10. Madea
  • rabbi5 #16
    Én még a kenygyelfutó gyalogkakukkon nőttem fel.Nomeg Magilla gorillán.De farkas koma se kutya.Rozsomák??Szerintem rendben van.
  • Andris #15
    Superman úgyis letaszítja a trónról a Farkast :) sokkal erősebb, sokkal gyorsabb, és sokkal királyabb a Suzuki emblémás pólója
  • Hoz_Hun #14
    Talán Gameboy, bár az nekem sose volt, úgy hogy a ZX SPECTRUM 48 jelölöm meg helyes válaszként. Bár X-Men-nel azon se játszottam. Én gyerek koromban pókember mániás voltam.
  • Ecology #13
    Én HULKRA szavazok!