22
-
virs lee #22 Ha már xmen, akkor Magneto, de az abszolút beszteszt a Dartvödör. Herripottert meg átraknám a legidegesítőbb lista 2. helyezettjének, Jarjar alá közvetlenül. Talán még a Pokemon és tsai beelőznék. -
HuHa #21 Wolverinből farkas kb olyan mintha Spidermanből atkaember lenne. Atka is pókféle :) -
#20 számomra a south park is:) -
pedrohsi #19 Simpsonék szerinted mese?:) -
#18 "Negyedik helyre jött be a lista első mesefigurája, a zöld ogre, Shrek."
"...míg a sort a lista egyetlen rajzfilmfigurája, Bart Simpson zárja."
Mi a különbség a rajzfilm- és a mesefigura között? D:
(Tudom, hogy Shrek animációs filmben, míg Bart kézzel rajzolt sorozatban szerepel, de nekem akkor is furcsa.)
-
loryb #17 Itt a teljes lista:
1. Wolverine
2. Harry Potter
3. Spider-Man
4. Shrek
5. Robert Langdon
6. Jason Bourne
7. James Bond
8. Jigsaw
9. Bart Simpson
10. Madea -
rabbi5 #16 Én még a kenygyelfutó gyalogkakukkon nőttem fel.Nomeg Magilla gorillán.De farkas koma se kutya.Rozsomák??Szerintem rendben van. -
Andris #15 Superman úgyis letaszítja a trónról a Farkast :) sokkal erősebb, sokkal gyorsabb, és sokkal királyabb a Suzuki emblémás pólója -
Hoz_Hun #14 Talán Gameboy, bár az nekem sose volt, úgy hogy a ZX SPECTRUM 48 jelölöm meg helyes válaszként. Bár X-Men-nel azon se játszottam. Én gyerek koromban pókember mániás voltam. -
Ecology #13 Én HULKRA szavazok! -
#12 Rozsomák a No.1
Bruce Waynet hiányolom
Én nem láttam a DVK-t, de ez a Robert Langdon nagy spíler lehet, hogy a Top10-ben van -
#11 És hol van Jack Bauer? Nameg Chuck Norris :) -
#10 Halle Berry ööö, vagyis Ciklon
amúgy meg valóban, én elhiszem!
ROZSOMÁK FOREVER :D -
#9 Tony Montana aka Scarface-nem kérdés nálam :P
best of da best -
crotinake #8 Most nézem még idősebb is vagy, akkor a Nintendo-t helyetesítsd be azzal amivel akarod! -
crotinake #7 Te nagyon okos, igenis Rozsomák!! A kisfa*ért kell mindig ezen 'szakodni. Ha Te is a képregényeken nőttel volna fel nem a nintendo-n akkor, Te is ki lennél akadva, ha egy karakter nevét máshogy fordítanák, mint amit megszoktál!!! -
#6 Biztos csak én nem találom a sorok közt gyerekek, de KI AZ ÖTÖDIK?
Ke? -
#5 Farkas-koma. -
jefferson83 #4 Hülye név vagy nem, akkor is úgy hívják Rozsomák :P -
Hoz_Hun #3 "...számukra ki a legemlékezetesebb, legmacsóbb, legfontosabb... szóval a leg-leg-leg filmbeli karakter..."
Shrek meg Bart Simpson... na szép.
Még szerencse hogy Farkas (igen FARKAS) nyert (nekem nem kell Rozomák... nagyon hülye név). -
#2 Es a Terminator? :)
"I need your clothes, your boots and your motorcycle!" -
#1 És Freddy Krueger? váháhá!