Szekeres Viktor

Már tudjuk, miből készül a Trónok harca íróinak új sorozata

A két David új projektre lelt a Netflixnél.

Kiderült, hogy mi lehet David Benioff és DB Weiss első sorozata a Netflix alkalmazásában. A két író, akiknek előző munkája a Trónok harca volt, a Cixin Liu-féle A háromtest-trilógia adaptálásán kezdett el dolgozni. A hard scifit a többség minden bizonnyal eredeti címén ismeri, mint The Three-Body Problem. A széria fejlesztése még csak most kezdődött el, így elég valószínűtlen, hogy 2022 előtt bármit lássunk belőle.

Az itthon A háromtest-probléma címen megjelent könyv hivatalos tartalma: "1967-ben, a maoista kulturális forradalom alatt egy fiatal egyetemista lánynak, Ye Wenjiének végig kell néznie, ahogy a vörösgárdisták halálra verik édesapját, a köztiszteletben álló tudóst. Ez a trauma nemcsak Ye Wenjie életét terelte gyökeresen eltérő irányba, hanem az egész emberiség sorsát is megváltoztatta.
Negyven évvel később a pekingi rendőrség felkeresi Wang Miaot, a nanokutatással foglalkozó mérnököt, hogy férkőzzön be egy tudósok alkotta, titkos társaságba, és szolgáltasson nekik értesüléseket. Ezekben a hetekben Kína-szerte több híres tudós lett öngyilkos, nem lehet tudni, miért. Wangot a nyomozás egy rejtélyes online számítógépes játékhoz vezeti el, és amikor játszani kezd, belemerül egy virtuális világba, ahol három, szabálytalan időközönként felkelő és lenyugvó nap határozza meg az élet kereteit.
"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • kalapos01 #3
  Zárójelben: ha nem tetszik egy sorozat vagy film, akkor bele kell törődni, tovább kell lépni. ELŐFORDUL!
 • kalapos01 #2
  A rekord, 32 jelölést kapó 8. évadra gondolsz? Vagy arra, hogy megcsinálták az elmúlt évtized egyszerre legsikeresebb és legelismertebb sorozatát? Mindenki őket akarta, nekik akart munkát adni. Ráadásul mindezt azt a sorozatot nézőként kérdezed? Ha én kérdezném még talán hiteles is lenne, de egy néző?

  Tudom, mire gondolsz egyébként, de nem hittem, hogy van, aki annyira el van varázsolva, hogy azt higgye, hogy némi netes felzúdulás, vagy hisztis trollsereg hangja bármit is számít. Ha így lenne, akkor nagyon sok minden nem lenne, sok mindenki nem kapna munkát. Ezek az emberek csak szeretnék, hogy számítson valamit a véleményük.
 • Merwenus #1
  Ezek hogy kapnak még munkát a GOT 7-8 évadja után?