Szekeres Viktor

Előzetest kapott Ridley Scott nagyszabású scifisorozata

Az HBO Max új sorozat itthon is látható lesz.

Május 27-én elindul az HBO Max streaming szolgáltatás, havi 12 dolláros bevezető áron (a 15 dollár helyett). A platform jó pár eszközön fogható, a WarnerMedia a napokban egyezett meg az Apple-lel, hogy iPhone-okon és iPadeken is lehessen nézni, és még az AppleTv szolgálatatásába is integrálni fogják. Mindez természetesen csak Amerikára vonatkozik.

,Az elég sok csatorna kínálatát (többek között természetesen az HBO-ét is) is magába foglaló HBO Max rengeteg saját gyártást fog az elkövetkező hónapokban bemutatni (érkezik ide Dűne- és Szörnyecskék-sorozat is), azonban a kezdő kínálata nem volt túl bő, hiszen az Anna Kendrick főszereplésével készített Love Life mellett más szkriptelt, élőszereplős újdonság nem mutatkozott be rajta. Ez azonban szeptember első napjaiban meg fog változni, hiszen akkor érkezik a Raised By Wolves, ami itthon szeptember 4-én kerül fel az HBO GO-ra A Farkas gyermekei címmel.


A csatorna közlése szerint a sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!