Szekeres Viktor

A Netflix újabb scifi-sorozatát szüntette meg

Nem lesz több Valós halál.

A Netflix úgy döntött, hogy nem folytatja tovább a Valós halált (Altered Carbon), így nem rendelte be a cyberpunk-scifi széria harmadik szezonját. Mint ismert, a Richard K. Morgan regényein alapuló sorozat második szezonja február 27-én vált elérhetővé az előfizetők számára globálisan, ami természetesen a magyar premiert is jelentette. Ráadásul sokak örömére magyar szinkronnal is nézhető volt.

Érdekesség, hogy a második évadra a szereplőgárda nagyja kicserélődött. A főszereplő például Anthony Mackie lett, ő alakíthatta Takeshi Kovacsot, mellette pedig szerepelt Simone Missick, Dina Shihibi, Torben Liebrecht, James Santo, valamint az első évadból visszatérve, Chris Conner és Renee Elise Goldsberry (mint Quellcrist Falconer).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #4
    ...egyébként a Netflix horrorsorozata pl.a Gikszer
    Neked adom !
  • esztyopa #3
    Sorozat/film - tök mindegy.Zavar,ami a sorozatok lényege, a gyötrő vontatottság,és a millió lényegtelen mellékszál,egymásra nézés,kínos lelkizés.Elég volt 5 percet nézni borzadályból,hogy uncsi legyen.
    A Valós Halál pedig azért tetszett,mert a téma új volt. Van cselekménye,és fordulatos a története.Az akciójelenetek pedig nem nyomták agyon a sztorit.
    Speciel nekem bőségesen elég horror a mai mindennapok.
    A scifi filmek/sorozatok pedig kevés kivétellel nyomasztóan lehangolóak.Szinte sugallják azt,hogy a jövő semmi jót nem tartogat.A Valós Halál ebben is kivétel.
  • zetortraktor #2
    Van horrorsorozat a Netflixen? Ide vele!

    Ez azért elég gyenge volt, ahogy olvastam, legalábbis mindenki ezt írta. Én nem néztem, de van véleményem róla. Ahogy neked is a sok nézhetetlen sorozatról a kínálatban, amikből egy percet nem láttál.
  • esztyopa #1
    Az egyetlen nézhető sorozat a Netflix kínálatában.Erre megszüntetik.Az egy kaptafára készült horrorsorozatok meg vég nélkül folytatódnak.Ki érti ezt...?