Szekeres Viktor

Még mindig semmi hír az X-akták folytatásáról

Még mindig nem tudni, hogy folytatódhat-e a The X Files.

A 9. évaddal pár éve feltámasztott, majd a 10. évaddal folytatott X-akták (The X Files) pazar nézettséggel nyitott, azonban a sorozat minősége rengeteg kívnnivaót hagyott maga után az általános nézői vélemény szerint, ráadásul a gyenge 10. szezont egy helyenként még gyengébb 11. követte, és mindez a nézettségen is meglátszott, hiszen miután a számok zuhanórepülést mutattak be az előző szezon során, a nézőtábor apadása bizony a folytatás idejére sem állt meg. Ettől még tény azonban, hogy a finálé 3,4 millió nézőt érdekelt és a kereskedelmi korosztályban csupán 0,9-es ratinget produkált, ami manapság a Fox csatornán nagyon jó adatnak számítana.

Pár éve azt írtuk, hogy nem tudni, hogy ezek a számok elegendőnek bizonyulnak-e egy esetleges 12. évad berendeléséhez, azonban akkor úgy tűnt, az zárja be a folytatás előtt a kaput, hogy Gillian Anderson nem fog visszatérni a sorozatba, ami után a széria készítője, Chris Carter is reagált, és elmondta, hogy számára a sorozatot mindig is Mulder és Scully jelentette, így bár addig nem nagyon vette fontolóra azt, hogy milyen lenne a széria utóbbi nélkül, de a hiánya nem jelenti számára azt, hogy ne tudná folytatni a szériát. A nem kizáró nyilatkozatok után azonban már jó ideje semmit nem hallani a sorozatról, így még mindig ott tartunk, hogy a Fox illetékesei szerint a folytatás csak Carteren múlik. Ki tudja, talán a mostani időszakban termékeny volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • molnibalage83 #6
  Igen, pl, a Bad Blood és a je souhaite.
  A maga korában megvolt a hangulata, de mai szemmel nézve. Nem jól öregedett sorozat.
  De ettől még tartom, hogy a 6 évad közepéig a főszálnak volt értelme. És aztán?

  A tanácsot kinyírták, a lázadók terve jött be. És aztán gyakorlatilag semmi értelme nincs annak, ami a főszálban történik. Semmiféle logikai kapcsolat nincs a történések között. Semmi. És ez nem tűnt fel senkinek...?
 • peterx #4
  Szóval most az a hír az SG-n h nincs hír? :))
 • molnibalage83 #3
  Már az eredeti sorozat is kínos volt igazából, csak belesimult az 90-es évek végi UFO-s new age, ezo konteós hülyeségekbe.

  A 6. évad egy fiú és két apa része után az egész sorozat kohéziója darabokra esett. Konkrétan nincs értelme a főszálnak...
 • BrockSamson #2
  A felmelegitett uj evad eleg kinos volt. Konkretan egymasra volt dobalva minden internetes konteo, es nyakon ontottek egy csomo modoroskodassal. Csak azokat a reszeket lehett ertekelni, amiket kifejezetten viccre vettek, az egesz jo allt nekik amugy.