Szekeres Viktor

Rendezőre lelt az új Texasi láncfűrészes-film

Most már biztosan elkészül a TCM-franchise legújabb darabja.

A Variety arról értesült, hogy Ryan és Andy Tohill fogja rendezni a Legendary Entertainment által gyártandó új Texasi láncfűrészes-mozifilmet. A duónak ez lesz a második munkája a 2018-as The Dig után. Tobe Hooper ikonikus 1974-es filmje, a The Texas Chainsaw Massacre már több folytatást, remake-et és rebootot élt meg, a legfrissebbet Chris Thomas Devlin írhatja meg.

A film egyik producere Fede Alvarez lesz, aki elmondta, hogy a Tohill-testvérek víziója a film kapcsán tökéletesen ki fogja elégíteni a rajongókat. Filmjük erőszakos lesz, izgalmas és annyira aljas és elfajult, hogy az örökre a nézők tudatába fog égni. A rebootnak tervezett film történetéről még semmit sem lehet tudni.

Tobe Hooper eredeti filmje három folytatást ért meg, hogy 2003-ban, A texasi láncfűrészes címen egy meglehetősen sikeres remake készüljön belőle, mely csak Amerikában 80 milliós bevételre tett szert. A remake folytatását, illetve előzményét, a 2006-os A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet-et a 2013-as A texasi láncfűrészes: Az örökség (Texas Chainsaw 3D), valamint a 2017-es Bőrpofa (Leatherface) követte, melyek közül az első kettő 40 és 34 milliós bevételt könyveltek el hazájukban, míg a harmadik (ami egyébként magasan a legjobb lett) nem került bemutatásra az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!