Szekeres Viktor

Wesley Snipes az Amerikába jöttem 2-ben

Kezd alakulni a Coming To America folytatása.

Nemsokára kezdődhet az Amerikába jöttem 2 (Coming To America 2) folytatásának forgatása, legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy kezd befejeződni a casting folyamata, és elkezdtek aláírni a színészek az Eddie Murphy és Arsenio Hall főszereplésével készítendő komédiához. Elsőként arról értesülhettünk, hogy Wesley Snipes is benne lesz a filmben, majd pedig jött a hír James Earl Jones, Paul Bates, valamint Rick Ross szerepvállalásáról - előbbi kettő a rajongók nagy örömére visszatér, megismétlik első filmes szerepüket.

Craig Brewer fogja rendezni a filmet. A rendező leginkább a Hustle & Flow, azaz a Nyomulj és nyerj! révén várt ismretté még 2005-ben, utána pedig megrendezhette Christina Riccivel és Samuel L. Jacksonnal A láncot (Black Snake Moan), ami ugyancsak kritikai elismerést aratott. Az elmúlt években az Empire című sorozat stáblistáján találkozhattunk a nevével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    Snipes-nak inkább a Blade rebootban lenne (lett volna) a helye...
  • professional #2
    Vajon Mr Randy Watson és a Szexiss Csokoládé benne lesz újra?
  • Yagami #1
    Semmi értelme kb.
    Az is egy korrajz volt, nem hiszem, hogy modern köntösben működne. Bár elképzelhető, ha a jelen kor társadalmára és Amerikájára koncentrálnak, mindenesetre kíváncsi vagyok mit hoz(hat)nak ki belőle.
    Addig is marad a régi klasszikus, legalább emiatt megnézem azt majd valamikor.