Szekeres Viktor

Most már tényleg folytatódhat a Baby Driver

Lehet, hogy elkészülhet a Baby Driver második része.

Két éve már beszámoltunk arról, hogy elkészülhet a Nyomd, bébi, nyomd!, azaz a The Baby Driver második része, ugyanis akkor Edgar Wright elmondta, hogy a stúdió felkérte őt a második részé megírására, amit azért talált érdekesnek, mert eddigi projektjei közül ő is épp ezt tartotta folytatásra érdemesnek, ebben tudná tovább gazdagítani a karaktereket, és azok körülményeit. Ezúttal a főszerepő, Ansel Elgort mesélte egy interjúban, hogy már látta is a szkriptet. Mindez egyébként azt is jelenti, hogy végre kiderülhet, hogy képes-e Edgar Wright folytatásfilmet készíteni, hiszen erre eddig nem nagyon volt lehetősége, bár az igény lehet, hogy megvolt rá.

Kíváncsiságunk pedig nem véletlen, hiszen Wright különleges filmes, s bár stílusa nyilvánvalóan nem mindenkinek jön be, nem véletlenül került kultstátuszba az általa rendezett Haláli hullák hajnala (Shaun of the Dead), s nem hiába fogadta remekül a közönség a Vaskabátokat (Hot Fuzz), a Világvégét, illetve első kirándulását a képregények világába, a Scott Pilgrim a világ ellent. (Az IMDb-n eddigi filmjeinek értékelése: 8.0, 7.9, 7.5, 7.0, 7.6.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Mivel úgysem néznéd meg, így neked elvileg mindegy. Vagy... te olyan "dögöljön meg a szomszéd tehene"-hozzáállású pitiáner típus vagy, hogy ha már neked nem lehet jó, akkor másnak se legyen, mármint annak, akinek tetszett a film és szívesen nézne egy második részt? Egy barátnak kérdezem.
  • Boresz #1
    Erről a fosról nem baj ha nem lesz még 1 bőr lehúzva.