Szekeres Viktor

Az amerikai besülés után itthon természetesen bombasiker lesz a Kis kedvencek titkos élete 2

A kiskedvencek titkos élete 2 hatalmas tarolást fog véghez vinni a magyar mozikban.

Lehet, hogy a Toy Story 4 itthon összesen nem fog annyi nézőt szerezni a mozikban, mint a Kis kedvencek titkos élete második része. Ugyanis míg a Pixar filmje a hétvégén lépett túl a 80 ezredik nézőn, addig az állatos folytatásfilm lehet, hogy 150 ezer nézőt is meghaladó startot fog produkálni, de a premier előtti nézettségek alapján a százezer nézőre mérget lehet venni.

Manapság ugyanis nem sok filmet futtatnak meg a forgalmazók itthon a bemutatót megelőző hétvégén a mozikban, a Kis kedvencek titkos élete 2 viszont ebben a kegyben részesült, és élt is vele, hiszen csak az előjátszások során 15 337-en váltottak jegyet rá. Márpedig, ha két nap és pár előadás elég volt ilyen teljesítményhez, akkor el lehet képzelni, hogy teljes kapacitás mellett hogy fog teljesíteni a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Archenemy #5
    Igen, ezek az amcsik ilyen kvantumnépség, ilyenkor a Fejlett Nyugat, ha meg megszavazzák Trumpot, akkor meg bunkó mucsai redneckek.
  • bunny #4
    Az első rész előzetese kurvajó volt. Csak azt nem mondták el a készítők, hogy ott az összes poént bemutatták a filmből, mert azokon kívül konkrétan olyan lapos volt, hogy biliárdozni lehetne rajta. Ezek után 2. részért egy fillért nem fizetek.
  • NEXUS6 #3
    Én szerintem már az első rész is elég gyengus volt. Kizárt, hogy a 2.-at moziban nézzem meg.
  • Prof William #2
    Természetesen siker lesz mert mit mucsai magyarok nem vagyunk olyan kifinomultak mint az amcsi nézők...

    De most komolyan milyen cím ez már?
  • Ellaberin #1
    Esetleg a ötös lottó számokat elkérhetném?