Szekeres Viktor

Felélesztette a franchise-t az új Gyerekjáték

A Child's Play korrekt bevételt fog elérni Amerikában.

Amikor szó volt arról, hogy ismét Gyerekjáték-mozifilm készül, még nem nagyon lehetett tudni, hogy vajon a projekt életet fog lehelni a sorozatba, vagy épp ellenkezőleg, a süllyesztőbe kerülve kinyírja azt. Most már körvonalazódni látszik, hiszen nem elég, hogy elég jó kritikákat kap a korábban hosszú ideje lakossági forgalmazásban sínylődő Chucky baba új feltűnése (sajnos ez csak az újságírókra igaz, a nézőknek már közel sem jött be ennyire a film...), de még sokan ki is fizettek rá több, mint tíz dollárt, hogy lássák a rebootot.

A csütörtöki premier előtti vetítések során a film Amerikában 1,65 millió dollárt hozott, ezzel lenyomva az 1,4 milliós eredményt hozó, a hétvégét 18 millióval záró Mamit. Az első becslések szerint mindez 6 milliós nyitónapot jelentett a filmnek, amivel ugyan nem érte el az előrejelzések felső intervallumát, de a nagyjából 15 millió dollárosra várható hétvége még így is kifejezetten tisztességes egy nemrég még bőven cé-kategóriában számon tartott szériának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Katyvasz az egész. Méretes faszság, ahogyan a babának gyilkos hajlamai lesznek, meg mitől Chucky, rossz az egész koncepció. Az már csak hab a tortán, hogy szarul is néz ki, iszonyat gagyi. Konkrétan nem volt igazi személyisége a babának, pedig pont a karakter volt a lényeg a régiben. De vannak erényei is a filmnek, a gyilkosságok azért jópofák, látványosak, van 1-2 jó ötlet. De semmivel sem jobb, mint az eredeti széria két utolsó filmje, hiába 90 perc csak, én többnek éreztem. A Toy Story-t gyilkoló plakátkampánya jobban sikerült, mint a film. Persze valahol sejthető volt, hogy nem lesz jó. És amit még hiányoltam, a humor, ami Chucky aberrált karakteréből adódott.