Szekeres Viktor

Megvan a James Bond 25 premierdátuma és főszereplője

Daniel Craig lesz ismét James Bond.

Bár elég sok volt a találgatás annak kapcsán, hogy ki lesz az új James Bond, a jelenlegi 007-es rajongói megnyugodhatnak, hiszen még egyszer, talán utoljára láthatják a szerepben Daniel Craiget. Erre két év múlva kerülhet sor, ugyanis Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, producerek, az EON Productions és Gary Barber, Metro-Goldwyn-Mayer Inc. első embere bejelentette, hogy 2019. november 8-a lesz a James Bond-sorozat következő darabjának amerikai premierdátuma, ami azt jelenti, hogy előtte két héttel kerül bemutatásra a film Angliában és a világ többi részén.

A filmről annyit lehet tudni, ami pár hónapja kiderült, miszerint ismét Neal Purvis és Robert Wade írta a forgatókönyvet. Purvis és Wade az 1999-es A világ nem elég óta dolgoznak a James Bond-filmek szkriptjein - akkor még Pierce Brosnan volt a főszereplő. Legutóbb John Logan és Jez Butterworth közreműködésével a 007 - Spectre forgatókönyvét tették le az asztalra, annak ellenére, hogy egy 2012-es közlemény a franchise-tól való távozásukról számolt be.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bmw #7
  Varjuk....
 • NEXUS6 #6
  150 millióért én bármennyi JB filmet bevállalnék! Bár különösebben nem szeretem őket :D
 • tigeroo #5
  Ő sem hülye, nyilván van az a pénz. Kitudja még milyen opciót kapott a fizu mellett... Nekem bejött a Craig-es éra, nem feltétlenül baj ez.
 • Ender Wiggin #4
  Nem akarok kötözködni, ahogy te szoktál, de a "forrás" alatt a szórakoztató iparral foglalkozó orgánumokat értem. És igen, többször elmondta, hogy NEM akar többet Bond lenni. Aztán kapott egy 68 milliós ajánlatot, amit visszautasított, és akkor jött egy 150 milliós (két filmre szóló), amit meg már nem (a Vanity Fair szerint ezt is visszautasította egyébként, de ugye most kiderült, hogy valamiért mégsem mondott nemet, vajon miért?). Tehát van az a pénz, amiért Craig igent mond...

  Januárban Time Out interjújában mondta Craig, arról, hogy akar-e még Bondot csinálni: "I’d rather break this glass and slash my wrists. No, not at the moment. Not at all. That’s fine. I’m over it at the moment. We’re done. All I want to do is move on."

  De a Sony nem hagyta annyiban.
 • arty #3
  Jessssz!
 • kalapos01 #2
  Nem rajta múlt a dolog, ő többször is elmondta, hogy maradni akar sokáig. (Mármint elmondta szó szerint, nem holmi "forrás" írta.) Valamikor majd váltanak, de még nem kell.
 • Ender Wiggin #1
  Már tavasszel írta több forrás, hogy volt az a pénz, amivel újra aláírásra bírták...