Szekeres Viktor

Új rendezőt kapnak a James Bond-filmek

A következő James Bond-filmet már nem Sam Mendes fogja rendezni.

Sam Mendes megerősítette az Associated Press hírét, miszerint nem fog visszatérni a 25. epizód rendezésére. Az újkori James Bond-filmek esetében nem nagyon volt jellemző, hogy a rendezők ismételtek volna, olyanok váltották egymást, mint Martin Campbell, Roger Spottiswood, Michael Apted, Lee Tamahori, ismét Martin Campbell, Marc Forster, viszont a 007 - Skyfallt és a 007 Spectre: A Fantom visszatért egyaránt Mendes rendezte.

Mendes amellett, hogy a Skyfall révén egy kritikailag is elismert James Bond-filmet készített, minden idők legsikeresebb 007-es darabját is magáénak mondhatja, hiszen a film 1,1 milliárd dollár bevételt termelt (Amerikában 304 milliót, a világ többi részén pedig 804 milliót). A Spectre már visszaesést jelentett, hiszen "csak" 881 millióig jutott el (Amerika - 200 millió, nem-Amerika: 681 millió).

A James Bond 25 kapcsán egyébként azt sem szabad feledni, hogy annak főszereplője már nem Daniel Craig lesz, pletykák eddig Tom Hiddleston és Idris Elba nevét röppentették fel a lehetséges utódok között.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Miért ne? Az a jó casting, ahol nem nézik a hajszínt vagy bőrszínt. És nem hiszem, hogy Ian Fleming bármikor is leírta volna, hogy fehér vagy fekete Bond. Angliában bármelyik lehet.

    Elba izgalmas ötlet, minden más mellékes. (A legjobb persze az, hogy nem pár korlátolt kommentelő dönt.)
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2016.05.30. 18:30:50
  • AZUL #1
    néger Bond? röhög a vakbelem... mindamellett hoyg Idris-t bírom...