Szekeres Viktor

Daniel Craig tényleg nem lesz többet James Bond?

Egyre több jel utal arra, hogy Daniel Craig szögre akasztja 007-es igazolványát.

Jó Bond volt Daniel Craig?
  • Igen.
  • Nem.
Korábban is elég komolyak voltak a pletykák azzal kapcsolatban, hogy a Spectre volt Daniel Craig utolsó James Bond-filmje, s most egy másik forrásból is erről értesülhettünk, bár persze továbbra sem tudjuk, hogy spekulációról, vagy elszólásról van-e szó, csak az biztos, hogy semmi sem biztos, hiszen hivatalos információ még mindig nincs a témában.

Ezúttal Mark Strong adott egy interjút a Shortlistnek, amiben az angol színész megemlíti, hogy nagyon szívesen lett volna Bond-gonosz főleg addig, míg Daniel Craig alakított a 007-es ügynököt, ugyanis a színész nagy barátjának számít. Majd ehhez hozzátette, hogy szerinte Craig elért Bond-életciklusa végére, szóval ő is lemondhat egy efféle szerepről.

Mint ismeretes, Daniel Craignak köszönhetően készültek el minden idők legsikeresebb James Bond-filmjei: a 2006-os Casino Royale Amerikában 167, a világ többi részén 432 millió dollár bevételt ért el, Két évvel később A Quantum csendje 168, illetve 418 millió dollárra volt jó az amerikai, illetve nemzetközi piacon. A két hasonló eredményt követően a Skyfall döbbenetesen nagyot kaszált, hiszen 2012-ben Amerikában 304 millióig jutott el, a világ többi részén pedig 804 millióig (máig sem érti senki az okokat), majd tavaly a Spectre már kicsit visszább vett a tempóból, hiszen az Amerikai bevételek pár százezer dollár híján még mindig nem érték el a 200 milliót, és nemzetközileg is csak nagyjából 680 millió dollárt hozott össze a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tomboy013 #2
    "A két hasonló eredményt követően a Skyfall döbbenetesen nagyot kaszált, hiszen 2012-ben Amerikában 304 millióig jutott el, a világ többi részén pedig 804 millióig (máig sem érti senki az okokat)..."
    Ismét egy abszolút független tényközlést olvashattunk :D A Skyfall inkább volt egy jó klasszikus akció mint egy tipikus Bond film ezért sokkal több embernek emészthető volt. Nekem is nagyon tetszett holott nem vagyok egy nagy James Bond fan, sőt sosem érdekeltek a Bond filmek.
  • ElNano #1
    Még egy utolsó, a legutóbbinál sokkal méltóbb Bond-filmet elvállalhatna, hogy felemelt fejjel távozhasson a szériából, mert a Spectre talán a leggyengébb volt az új felhozatalból. Aztán tényleg ideje a kiszállásnak, bár nekem éppen Craig jött be a leginkább Bondként, végre szakított a vigyorgós-önparódisztikus baromságokkal.