Szekeres Viktor

Kötelező videó érkezett az új James Bond-film akciójeleneteiről

Ilyenek lesznek a 007 Spectre - A Fantom visszatér akciójelenetei.

Az EON Productions, az MGM és a Sony Pictures egy új forgatási videót adott ki a 007 Spectre - A Fantom visszatérhez (Spectre), mely csak és kizárólag az akciójelenetek felvételével és megvalósításával foglalkozik. A videón láthatjuk, hogy milyen előkészületek előznek meg egy-egy ilyen snittet, illetve azt is, hogy a filmeseknek milyen körülmények között kellett forgatniuk.


A 24. James Bond-mozifilmet, mint ahogy a 007-Skyfallt is, az Oscar-díjas Sam Mendes rendezte, a főszereplő természetesen Daniel Craig, s mellette visszatér Rory Kinnear, Ralph Fiennes, Naomie Harris és Ben Whishaw. További, újonnan érkező szereplők: Christoph Waltz, Monica Bellucci, David Bautista, Léa Seydoux, Stephanie Sigman és Andrew Scott. A film világpremierjére október 23-án kerül sor Angliában, hozzánk nagyjából akkor jut el a Spectre, mint a legtöbb európai országba, november 5-én. Az amerikai bemutató egy nappal később, hatodikán lesz.

A történet a UIP-Duna Film szinopszisa szerint a következő lesz: "James Bond titkos, múltjára utaló üzenetet kap, aminek nyomán nyomozni kezd egy titokzatos, sokak által már el is feledett szervezet után. Amíg M politikai harcokat vív, hogy életben tartsa az MI6-et, addig Bond megpróbálja felfedni a Spectre szörnyű titkát."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Cefet #1
    Nagggyon komoly...