Szekeres Viktor

Megérkezett az Időcsavar első előzetese

Megkapta előzetesét a klasszikus YA-regény adaptációja.

Madeleine L’Engle klasszikus ifjúsági regényének, az Időcsavarnak (A Wrinkle of Time) a hollywoodi adaptációjának a forgatása már befejeződött egy ideje, így nem meglepő módon megérkezett hozzá az első előzetes is, amely egyelőre csak teaser jellegű. A filmet Ava DuVernay rendezte Jennifer Lee forgatókönyve alapján. A film főszereplői Oprah Winfrey, Reese Witherspoon, Mindy Kaling, Chris Pine, Gugu Mbatha-Raw, Zach Galifianakis, Michael Peña, André Holland, Levi Miller, Deric McCabe és Storm Reid lesznek.


Az 1962-ben kiadott regény hazai változatának a fülszövege a következő: "Éjfél felé jár. Kint vihar tombol. Meg Murry, a kamaszlány, kisöccse, Charles Wallace és édesanyjuk a konyhában futnak össze. Egyikük sem tud aludni. Épp szendvicset készítenek, amikor látogató érkezik. Ruházata hóbortos, és különös dolgokat mond: Minél nagyobb a vihar, annál jobb. Csak elkapott a szélroham, és letérített az utamról. Elüldögélek még egy pillanatig, és már el is tűnök. Ja, ha már eltűnésről beszélgetünk! Ugye tudjátok, hogy a hiperkocka valóban létezik?
Meg édesapja az ötödik dimenzióban való időutazással kísérletezett, és vagy két évvel ezelőtt eltűnt. Most gyerekein, Megen és a kis Charles Wallace-en, valamint barátjukon, Calvinen a sor, hogy megkeressék. Varázslatos, galaxisokon keresztül vezető mentőexpedíciójuk során nem várt ellenséggel találják szembe magukat…
"

Az amerikai mozis premier időpontja március kilencedike.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!