Szekeres Viktor

Jön a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron folytatása

Idióta című, de kultközeli státuszban lévő komédia folytatódhat tévésorozatként.

Lehet, hogy nem sokan látták, az is lehet, hogy idióta a magyar címe (sőt, biztosan az), de a Gyagyák a gatyában, avagy tudom, kit fűztél tavaly nyáron igen jól sikerült komédia volt. És most lehet, hogy elkészül a folytatása. Azonban a 2001-es film a tervek szerint nem klasszikus második részt kap, hanem egy tévésorozatos folytatást. Illetve csak "sorozatosat", ugyanis a Netflix, mely a projekttel kacérkodik, nem klasszikus tévécsatorna, hanem inkább egy stream szolgáltatás.


A magyarnál jóval egyszerűbb, Wet Hot American Summer címre hallgató filmet David Wain írta és rendezte, aki az MTV 90-es évekbeli szkeccs-sorozatának, a The State-nek szereplőit hívta össze a filmre - igen beszédes, hogy a gárda jó része (Elizabeth Banks, Bradley Cooper, Janeane Garofalo, Michael Ian Black, Ken Marino, Christopher Meloni, Amy Poehler, Paul Rudd, Molly Shannon, Joe Lo Truglio) azóta elég ismert színésszé vált. A tervek szerint mindegyik fontosabb szereplő visszatérne a sorozatra, mely 10 részes lenne, s eseményei a mozifilm előtt időszakban játszódnának.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Itthon ez menő, hogy ismert címeket csavarnak bele, hátha úgy többen nézik meg.
    A folytatásaink is odabasznak, a pár éve tévében vetített Armageddon 2 pl. előbb készült, mint a sikeres mozifilm, és az eredeti címe sem az. De klasszikus a Ragadozó 3 is. :)
  • Dynamic #2
    A gyagyák a gatyában cím a téma miatt még csak-csak megáll, de hogy a szarba jön ide a "tudom kit fűztél tavaly nyáron"? Nyilván a Tudom mit tettél tavaly nyáron cím kicsavarása, de az egy teljesen más típusú film. Mégis mire akartak asszociálni vele?
  • Zombee #1
    Az gáz, ha erről én még nem hallottam? Bár lehet igen, csak összemosódik a többi hangyás-gyagyás-gatyás magyar címmel.