Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk az új Beverly Hills-i zsarut

Most már biztosra vehetjük, hogy lesz Beverly Hills-i zsaru 4. Mégpedig szűk két év múlva.

A Paramount Pictures bejelentette, hogy 2016. március 25-én mutatja be a Beverly Hills-i zsaru legújabb epizódját. A dátum azt jelenti, hogy a stúdió nem robusztus blockbusterben és nyári premierben gondolkodik, hanem inkább ismét felépítené a franchise-t, a lehető legenyhébb konkurencia társaságában. Legalábbis így is gondolkodhatott a Paramount, de nagyjából a bejelentésükkel egy időben a Warner Bros. kihirdette, hogy Dean Devlin Gerard Butler főszereplésével forgatandó scifi-kalandfilmje, a Geostorm is ezen a napon kerülne az amerikai mozikba. (A film egy műholdakkal tervezett merényletről szólna az amerikai elnök ellen.)

Az új Beverly Hills-i zsaru főszereplője ismét Eddie Murphy lesz, a filmet pedig Brett Ratner rendezheti. Egyéb részleteket egyelőre nem lehet tudni a negyedik részről, így azt sem, hogy a nemrég tévésorozatként újraéleszteni próbált Beverly Hills-i zsaru-koncepcióból átemelik-e azt a Brandon T. Jacksont, aki a tévés pilotban Axel Foley fiát alakította.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #5
    Mar reg kellett volna folytatas...
    De varom azert kivancsi vagyok...
  • tamolnar #4
    Utóirat: Az Axel Foley fia vonalat már lelőtték, amikor egy el nem indult sorozathoz forgattak pilotot tavaly, amely a TV film szerepig jutott végül.
  • tamolnar #3
    Összekevered Ratnert Singerrel. Mind a kettő rendezett X-men filmet, viszont Singer a pedofil, de tehetséges rendező, Ratner meg a kókler barom, aki nem fogdos gyerekeket.
  • Ender Wiggin #2
    gondolom bevetik a szokásos gusztustalan klisét, hogy lett egy fia, aki szintén zsaru és bajba kerül ... (elfordul, hány) ...
    brett ratnerre én nem fogadnék, tekintettel a jelenlegi eseményekre sanszosabb, hogy a zuhanyzóban fogják gangbangelni a st. quentinben...
  • Macropus Rufus #1
    biztos "jó" lesz. Elvégre csak 55 éves lesz. :)
    A baj az, hogy amikor az első két rész készűlt (a hamradik számomra nem rész)
    akkor a srác csupán a huszas éveiben járt (a 2. résznél volt 26 éves!)
    Egy 26 évers fiatal srác meg simán hozzhatja az életben is azt a stílust amit Axel hozott.
    Viszont egy 55 éves ember ha úgy viselkedik mint anno az első két részben, nevetség tárgyává válna. Így nem viselkedik egy felnőt ember. Sztem.
    Viszont a film alapja az, hogy Axel egy szófosó dumagép... Sztem nem fogja megütni a 3. rész "szinvonalát" sem.