Szekeres Viktor

Fejlemények Bourne 5-ügyben

Új forgatókönyvíró kapott az ötödik Bourne-mozifilm, amelyet Justin Lin rendez.

A Universal Pictures korábban már bejelentette, hogy a Bourne-sorozat ötödik része, A Bourne-hagyaték közvetlen folytatása 2015. augusztus 14-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban. Most pedig az is kiderült, hogy Andrew Baldwin személyében a projekt új írót kapott. Baldwin, aki legutóbbi a Pierre Morel által rendezendő Bastille Dayen dolgozott a Robert Ludlum műve alapján dolgozó Anthony Peckham szkriptjét dolgozhatja át.

Az ötödik Bourne-filmről egyébként konkrétumokat természetesen még nem lehet tudni, de a főszereplő ismét csak az Aaron Crosst játszó Jeremy Renner lesz. Érdekesség, hogy az új forgatókönyvíró személyéről szóló hír pont azt követően került nyilvánosságra, hogy Matt Damon azt nyilatkozta, hogy szívesen visszatérne a franchise-ba - ha a második és harmadik epizódot készítő Pau Greengrass állnak a kamerák mögé. Erre egyelőre azonban nem kerülhet sor, hiszen az ötödik Bourne-részt Justin Lin rendezi majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #3
    cuki ez a töklámpa, mikor a vörös szőnyegen pózol kisminkelt arccal...
    damon és greengrass nélkül ez csak fapados bourne.
  • cS6Szi #2
    Én a Matt Damon féle trilógia nagy fanja vagyok. Imádom mind a három részt. Legalább 6-7 alkalommal láttam az összeset, de az új rész nagyon alul múlta az elődjeit. Történetben és rendezésben is. A Renner gyerek se hozta jól a szerepet, de ez is a rendező hibája lehet, mert más filmekben már bizonyított a srác, hogy nem rossz színész. A történet csavarjai pedig klisé halmazok. Nem volt elég a "kormány bérgyilkosai" sztori. Itt már begyógyszerezett szuper katonák magasabb intelligenciával. Majd, amikor leállították a projektet, akkor kiderül, hogy van már egy másik projekt még szuperebb még okosabb katonákkal. Remélem a folytatásra, valami normális sztorit dobnak össze.
  • culas25hc #1
    Én az első részig tudtam követni :D:D Addig jó is volt, de lassan már a "Batman és Bourne 3D"-nél tartunk...:(