Szekeres Viktor

Remek lett az új Majmok bolygója második előzetese

Egyre jobbnak és jobbnak tűnik az új Majmok bolygója-mozifilm.

Új előzetest kapott a Dawn of the Planet of the Apes, vagyis A majmok bolygója - Forradalom, mely A majmok bolygója: Lázadás folytatása és július 11-én kerül bemutatásra az amerikai mozikban - a hazai premierre július 17-én kerül sor. Az Andy Serkis, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano, Kirk Acevedo és Judy Greer főszereplésével készült filmet Matt Reeves rendezte.


A trailer egyik újdonsága, hogy végre halljuk hosszabban beszélni az Andy Serkis által alakított Caesar karakterét. A majmok bolygója - Forradalom története az első epizód után jó pár évvel játszódik, s a genetikailag tovább fejlődött majmokról fog szólni, akik a vírus által egy évtizede kiirtott emberiség túlélőivel kerülnek összetűzésbe. A középpontban pár San Francisco-i tudós lenne, akik ellenállóként felveszik a küzdelmet a fennálló rend ellen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sippie #7
    Ennek a filmnek tényleg 10 évente kell egy remaket csinálni?
  • bmw #6
    Miert amugy mit esznek? lol
    Miert arrol szolna a film, hogy mit esznek a majmok ...... arrol sem szol egy film, hogy mit eszik az ember....
  • bmw #5
    Ja mert az ember olyan kiraly mi?::.... Nem kicsi az egod....
  • Meridian #4
    Arról már nem szól a történet, hoyg a százezernyi majom mit is eszik? Legelnek?
  • hgaben90 #3
    Ha van franchise, amitől irtózok, az a Majmok bolygója. Akármilyen lehet a trailere, ha az évszázad filmjének kiáltják ki és fizetik a jegyemet, akkor se nézném meg. Csitáék alázzák az emberiséget... belegondolni is rossz, nem hogy filmet nézni róla.
  • Zombee #2
    Amit kiirtottak, annak nincsenek túlélői. Vírus által megtizedelt emberiségnek lehetnek, de ha ki lettek irtva, akkor nincs túlélő. Ez a kiirtás lényege.
  • Angelus1991ster #1
    A film legyen rendben, az előzetest a nép max egyszer-kétszer nézi.