Szekeres Viktor

Megvan, mikor láthatjuk a Támadás a Fehér Ház ellen 2-t

Jövőre már nézhetjük a Támadás a Fehér Ház ellen új epizódját.

2015. október másodikán kerül mozikba a Támadás a Fehér Ház ellen második része, mely minden bizonnyal nem viheti tovább magyar címét, hiszen ezúttal Londonban fog játszódni a történet - eredetiben az Olympus Has Fallen címet London Has Fallenként viszik tovább. A tavaly tavasszal bemutatott 70 millió dollárba kerülő első részre 99 millió dollár értékben adtak el rá jegyet Amerikában, amihez 62 milliós nemzetközi bevétel is társult.

A tervek és az előzetes plakát szerint mindhárom eredeti főszereplő (Gerard Butler, Morgan Freeman, Aaron Eckhart) vissza fog térni a folytatásra, melynek forgatókönyvét ismét csak Katrin Benedikt és Creighton Rothenberger írja, a történet pedig egy londoni terroristatámadásról fog szólni - melyre az angol miniszterelnök temetésén kerül sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • bmw #3
    Mind a 2 Feherhazas film egy kalap fos volt....
  • Axlkenobi #2
    A White House Down pedig az egyik leggusztustalanabb politikai propaganda volt, amit valaha a mozivászonra küldtek. Szerintem mindkettő gyenge közepes, más-más okokból természetesen. A Butleres nem próbál meg többnek látszani, mint ami, ez jó pont, viszont elég b a megvalósítása sok helyen. Az Emmerich féle pedig nagyobb, grandiózusabb, de undorítóan próbálja mosni a néző agyát.
  • Dewri #1
    Az elnök végveszélyben szerintem jobb film volt, mint ez. Ebben elég agyatlanok voltak az ügynökök, pl mikor gépágyúval lövik a bejáratot, ezek meg áradnak ki rajta, holott láthatták, hogy aki kimegy, annak annyi. Nem gondolom, hogy ennyire agyhalottak a Fehér Ház védői... Persze manapság csak a bevétel számít, lehet bármekkora fos valami, ha 100 milliót termel, akkor csinálnak egy fos 2-t belőle...