Szekeres Viktor

Előzetes alapján jó lesz a Monsters 2

A Monsters igazi olcsó független filmes siker volt 2010-ben és nemsokára érkezik a mozikba a folytatás.

A napokban mutatták be világszerte Gareth Edwards új filmjét, a Godzillát, s e film farvizén beevezett a Monsters második részének az előzetese is. A nálunk talán még be sem mutatott Monsters ugyanis a rendező első filmje volt, mely ugyan nem aratott túl nagy anyagi sikert 2010-ben, de nagyon elismert, nullköltségvetéses alkotás volt, mely többek között a Godzilla megrendezésének a lehetőségét is eredményezte Edwards számára.


Természetesen Edwards nélkül elkészült a Monsters második része is, a Dark Continent, melynek fent meg lehet nézni az első előzetesét, mely igen biztatóra sikeredett annak ellenére, hogy továbbra is egy meglehetősen kis filmről van szó. A folytatásfilm rendezője Tom Green, aki persze nem az egykori MTV-s személyiség és színész, hanem egy másik elsőfilmes rendezőről, aki korábban olyan tévésorozatokban mutathatta meg, hogy mit tud, mint a Kívülállók vagy a Blackout.

A folytatás főbb szerepeiben Johnny Harrist, Sam Keeley-t és Joe Dempsie-t láthatjuk. a történet pedig hét évvel a Monsters eseményeit követően fog játszódni egy olyan világban, amely már tele van Fertőzött Zónákkal és többé már nem az ember helyezkedik el a tápláléklánc csúcsán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #1
    Miért ne rendezhetne az MTV-s Tom Green is?

    Ez a trailer amúgy elég semmilyen, láttunk már ilyet, fogunk is. Talán nem is baj, hogy nálunk nem került be sehova, nem kell minden szart behozni. A bezzeg a 30 Days of Night-ra 7 éve várunk.