Szekeres Viktor

Ismét remek sorozatok jönnek a magyar HBO-ra

Még alig kezdődött el az új év, az HBO máris 3 új sorozattal indít.

Az HBO idén is számos, már jól ismert sorozat új évadával várja nézőit (Trónok harca IV., Csajok III., True Blood VII., Boardwalk Empire - Gengszterkorzó V., Híradósok III., Az alelnök III., de ezen kívül több új sorozatot is műsorra tűz a csatorna. Csak januárban három újdonság is érkezik: ma este 20 órától jön a Hello Ladies című vígjátéksorozat, melynek Stephen Merchant a főszereplője és a történet esetlen csajozásairól szól.

Szintén ma este, január 7-én, közvetlenül a Hello Ladies után látható a Meg-boldogulni (Getting On) című vígjátéksorozat első része, mely egy angol sorozat amerikai adaptációja, a helyszíne pedig egy kórház időseket ellátó részlege, a geriátriai osztály, főszereplői természetesen az ott dolgozó nővérek és orvosok. Minden adott tehát a morbid humor csúcsra járatásához.

Január 13-án debütál A törvény nevében című krimisorozat, melynek főszereplője két louisianai nyomozó, Rust Cohle (Matthew McConaughey) és Martin Hart (Woody Harrelson), akik egykor társak voltak és együtt nyomoztak egy 17 évvel korábban történt rituális gyilkosság ügyében. Amikor egy új információ kapcsán a nyomozók meghallgatják őket, felelevenednek a régi emlékeik. A visszatekintés során kiderülnek az okkultista felhangokkal teli bűnügy részletei, a nyomozók ellentmondásos kapcsolata, valamint a magánéletük is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!