Szekeres Viktor

Tony Soprano ismét HBO-sorozatban

A Maffiózók főszereplője, James Gandolfini ismét egy HBO-sorozat hőse lesz. Az angol alapra építkező Criminal Justice című szériában a színész egy ügyvédet fog alakítani.

Az HBO 7 részes sorozatot készít a Criminal Justice pilotjából, mely James Gandolfini, azaz Tony Soprano visszatérését fogja jelenteni a csatornára - legalábbis, ami a sorozatokat illeti, hiszen tervbe van véve egy tévéfilm is az HBO-n, a Bone Wars, melyben Steve Carellel konkurens paleontológusokat alakítanának. A hír érdekessége, hogy az HBO első alkalommal úgy döntött, hogy nem kér a Gandolfini-féle sorozattervből, de miután más csatornák elkezdtek érdeklődni az elutasított projekt iránt, az HBO mégis berendelte.

A Criminal Justice a hasonló című angol tévésorozat alapján készülne, a történet egy gyilkossággal vádolt ember útját mutatja be a “rendszerben”. A Richard Price által készített sorozat további szereplői Rizwan Ahmed, Bill Camp, Peyman Moadi és Poorna Jagannathan lesznek. A Criminal Justice amerikai premierjére várhatóan 2014-ben fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ingeniero #2
    xx
  • AZTA #1
    Anno hogy sírt már hogy unja a maffiózókat, és a pénzét is keveselte...le merem fogadni hogy azóta már sehol sincs mint színész..