Szekeres Viktor

Jack Black III. világháborús tévésorozatban folytatja

Az HBO Steve Buscemi, Ewan MacGregor, Diane Keaton és Dwayne Johnson után Jack Blacket és Tim Robbinst is szerződtette egyik tervezett sorozatához, mely annak ellenére, hogy a III. világháború árnyékában játszódna, egy komédia lenne.

Az HBO folytatja nagy nevekre koncentráló casting politikáját, hiszen a csatorna egyik soron következő sorozattervéhez sikerült leszerződtetni Jack Blacket és Tim Robbinst. A színészek a The Brink című pilot főszereplői lesznek egy harmadik, egyelőre nem ismert kollégájukkal. A sötét hangulatú komédia készítői között ott van az a Jay Roach, aki az elmúlt években több sikeres és elismert HBO-s tévéfilmet is rendezett.

A sorozat története egy nagyon komoly, potenciálisan akár a III. világháború kitörését is előidéző geopolitikai válságról fog szólni, s a történéseket három ember szemszögéből ismerhetjük meg. Ezek egyike egy politikus, egész pontosan a belügyminiszter (Robbins), a második egy külügyi hivatalnok (Black), míg a harmadik egy pilóta. A forgatásra még idén sor fog kerülni, s ha a projekt elnyeri az HBO fejeseinek tetszését, akkor akár jövő év végén bemutatásra kerülhet a tévében.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!