Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az HBO egyik legjobb sorozata

A gengsztertörténetek kedvelői örülhetnek, ugyanis az HBO vezetősége úgy döntött, hogy jövőre is folytatják a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó című drámájukat, ami azt jelenti, hogy 2014 őszén már az ötödik szezon kerül belőle képernyőre.

Az HBO úgy döntött, hogy jövőre is folytatja a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó című drámát. Ez azt jelenti, hogy 2014 őszén már az ötödik évad kerül képernyőre a szériából. A Boardwalk Empire jelenleg negyedik évadában jár Amerikában és vasárnap esténként átlagosan 1,8 millió nézőt ültet le a képernyők elé. Itthon még nem került bemutatásra a legújabb szezon, de valószínűleg a hazai HBO is nemsokára műsorára fogja tűzni.

Mindez azt is jelenti, hogy a csatorna legtöbb drámáját jövőre is folytatni fogja, hiszen visszatér a Trónok harca is, mint ahogy látni fogjuk a True Blood - Inni és élni hagyni következő, hetedik szezonját is, amely egyébként az utolsó lesz a sorban, s az is biztosnak tűnik, hogy a Híradósok megkapja a harmadik évadot, csak az a kérdés, hogy az mikor kerülhet képernyőre. A kínálatból mindössze a Treme fog búcsúzni, de azt már korábban bejelentették, hogy David Simon drámájából az idei, negyedik évad lesz az utolsó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • StoneCold7 #1
    Helyes, a Gengszterkorzó szerintem valami eszméletlenül jó sorozat...