Szekeres Viktor

Nézett tévésorozat szűnhet meg

A Híradósoknak csak Amerikában van pár millió rajongója, de a sorozat lehet, hogy még így sem fogja megérni a harmadik szezonját. S ennek kivételesen nem a szériát sugárzó csatorna az oka.

Hiába tartozik a Híradósok (The Newsroom) az HBO nézettebb sorozatai közé, lehet, hogy jövőre nem folytatódik a jelenleg második szezonjában járó széria. Ennek oka pedig egyszerűen az, hogy a készítő, Aaron Sorkin nem biztos, hogy folytatni akarja. Egy interjú szerint Sorkin nem túl elégedett a sorozattal (egyenesen közepesnek tartja) és mindenek felett saját maga teljesítményével. Többek között ez volt annak az oka, hogy tavasszal a második évad első két epizódját és első három forgatókönyvét kihajította és több milliós veszteséget okozva az HBO-nak újrakezdte elölről a szezon forgatását.

Az itthon az amerikai sugárzáshoz képest alig pár hetes lemaradásban lévő tévéhíradóról szóló sorozat premier adásai egyébként hetenként majdnem 2 millió nézőt ültetnek le a képernyők elé, s az ismétlésekkel ez a szám megduplázódik. Ezzel pedig a Trónok harca és a True Blood - Inni és élni hagyni mögött a sorozat a Boardwalk Empire - Gengszterkorzóval holtversenyben jelenleg az HBO harmadik legnézettebb produkciójának számít.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #2
    Ja, kár lenne, szerintem nagyon jó sorozat, bírom Danielst benne nagyon.
  • bmw #1
    Pedig nem rossz sorozat....