Szekeres Viktor

Új Marvel-tévésorozatot terveznek

Ha a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. befut, akkor jövőre lehet, hogy újabb női főszereplős Marvel-tévésorozat indul, mely az Amerikai kapitány: Az első bosszúálló egyik szereplőjére épülne, bár lehet, hogy színészcserére kerülne sor.

Jövő héten kerül sorra Amerikában az ősz egyik legjobban várt új sorozatának, a Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. tévés premierjére, s a Deadline információi szerint a Marvel Studios máris következő szériáján dolgozik. A projekt természetesen az ugyancsak a Disney tulajdonában lévő ABC csatornát venné célba, s ennek megfelelően női főhős lenne a középpontjában. Ráadásul a mostani szériával ellentétben olyan, akivel már találkozhattunk a filmekben.


A Hayley Atwell által alakított Peggy Carterről van szó, vagyis Amerika kapitány barátnőjéről, aki az Amerika kapitány: Az első bosszúállóban tűnt fel, s egy rövid ideig a második epizódban is fel fog tűnni. A fenti részlet egy, a karakterre épülő rövidfilmből való, amely a Vasember 3 napokban megjelent DVD-jén kapott helyet. Atwell újságírói kérdésre azt felelte, hogy ha jó a forgatókönyv, akkor lehet arról is szó, hogy vállalja a sorozat főszerepét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!