Szekeres Viktor

Steven Spielberg ismét II. világháborús minisorozatot készít

Az elit alakulat és A hős alakulat után újabb II. világháborús minisorozat fog készülni az HBO-ra, ráadásul a készítők személye is változatlan, ismét Steven Spielberg és Tom Hanks lesz a producer.

Az elit alakulat és a The Pacific - A hős alakulat után újabb II. világháborús minisorozatot készít az HBO-ra producerként Steven Spielberg és Tom Hanks. Az új mini ezúttal is egy könyv alapján készülhet el, az alapanyag Donald L. Miller nem fikciós műve, a Masters of the Air: America’s Bomber Boys Who Fought the Air War Against Nazi Germany. A könyv címében mondhatni a minisorozat története is benne rejlik valamilyen szinten, hiszen az a légierős hős katonáiról fog szólni.

Természetesen ezen kívül egyelőre még semmit sem lehet tudni a produkcióról, melynek forgatókönyveit még csak ezután kezdik el írni. Egyelőre még az íróstáb névsora sem ismert, a casting pedig valószínűleg év végéig nem is fog elkezdődni. Ha egy 2014-es forgatással számolunk, akkor a premierre 2015-ben kerülhet sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Molnibalage #30
    Itt azt látom, hogy blablabla...
  • Mat666 #29
    Egy taknyos ötéves gyerek értelmi szintjén mozogsz azon kívül még értelmezni se tudod a leírt szöveget plusz még egy paraszt is vagy aki ha nincsenek érvei elkezd személyeskedni meg terelni ennyi vagy.
    Várom a következő fröcsögésed nem mint ha érdekelne bárkit is na pá.
  • Molnibalage #28
    Az ilyen videókkal érvelmi olyan, mintha a Meinkampf-fal érvelnél szociológiai vitában. Ne csodálkozz, ha hülyének néznek. Ez pont olyan, mint egy sötétzölddel az energetikáról vitázni. Parttalan, értelmetlen. Ugyanis hitre épül, hittel meg vitázni nem lehet, mert nincs alapja, nem kell semmit alátámasztani...

  • Molnibalage #27
    Ahhoz képes lépten nyomon azt olvasom ma minden fórumon, hogy "mocskos USA", stb. A japán és német kegyetlenkedéseket meg lassan csak városi legendának tekintik egyesek. Röhej...

    Tudod Magyarország felett is azért repültek, mert mi hadat üzentünk a jenkiknek, mikor a kutya nem kért meg rá... Szóval erre azt tudom mondani, aki cibálja az oroszlán bajszát az ne csodálkozonn, ha a falhoz keni...

    A győztesek írják a törikönyvet duma napjaink egyik legnagyobb kampószövege. Akkor hogyan lehet az, hogy ma nem tudok egy jóízüt köpni anélkül, hogy ne egy konteós/NWO hívőt találjon el aki szerint a történelem meg van hamisítva meg ezt a dumát nyomják. Ha "ők" írják, akkor hogyan van az, hogy folyamatosan egyesek minden követezmény nélkül hajtogathatják történelmi téveszméiket...? Egyáltalán honnan tudnak bármit, ha a "történelmet más írta"...? Valahol csodás, hogy az ezt hajtogatók szellemi szintje egy 14 évesét sem éri el miközben linkelik a "leleplező" videókat. Áh...
  • Tetsuo #26
    http://www.youtube.com/watch?v=9MMS6JUq-PA

  • Tetsuo #25
    Csak a magad neveben beszelj es ne ugy, hogy mi magyarok. ;)

    Abban viszont egyetertunk, hogy a gyoztesek irjak a tortenelmet.
    Vagyis fals minden "hivatalos uton" tamogatott tortenelemkonyv. Tobb igazsag van azon tortenelmtanarok es torteneszek eloadasiaban, akik maguk jartak utana a dolgoknak, amennyire tudtak, vagy oregek elbeszeleseiben, akik szemelyesen jelen voltak bizonyos esemenyeknel.

    A nemetek pedig nagyon durva cenzura es agymosas alatt nem valoszinu, hogy objektiv, vagy kozel valosagos tortenettel allnak elo mostanaban.
  • Tetsuo #24
    A baj a kettosmerce. A naci raketak aldozataiert uton-utfelen sirankoznak, az angolszasz meszarlast, ami bizony alattomosabb volt, ritkan hallani.
  • Molnibalage #23
    Majd, ha sikerül az USAAF részt értelmezni, akkor gyere vissza... Tudod a film a 8th USAAF-ról szól. Jé, csak nem Európában repültek? Egy kurva szót nem szóltam Japánról. Kettőt találhatsz, hogy miért...

    Ha már ennyire számolgatsz, akkor látogasd meg a keleti frontot és a német munkatáborokat. Azok legalább válogattak. Ha már ennyire finnyás vagy. Balfasz...
  • Mat666 #22
    Le borulok előtted a tudásod meg semmisített .
    Azért ha meg engeded azt javaslom neked hogy próbálj meg alternatív forrásokból is tájékozódni különben mindig is beszűkült látókörű ember maradsz.

    "Öcsém ez nem vélemény. Tényekről vitatkoznk. Az egy tény, hogy az USAAF a kor szintjén igen pontosan próbált bombázni - nem humanitárius okokból - ezért csinálták nappal. Az is tény, hogy a V-1 és V-2 válogatás nélkül ment, szánszándékkal civilek ellen"

    Ami a tényeket illeti.
    A gonosz nácik meg a V-1 és V-2 megöltek mennyit 10ezer embert Kb.

    És a hős és ja de morálisan felsőbb rendű usa aki szerinted annyira megválogatja a célpontot Tokió elleni gyújtóbomba támadásnál kb 200ezer embert ölt meg és a válogatás mesterei az atombomba bevetésével természetesen ügyelve célpont fontosságára ismét elhamvasztottak pár százezer embert plusz utóhatások által meghalt kitudja hány ember.
    De ez nem számít mert a hozzád hasonlók ezt is meg magyarázzák ne hogy a világ képük meg sérüljön.
    A lényeg mint mindig az amcsik a jó fiuk mindegy hogy hány országot támadnak meg és hány embert ölnek meg és mindenki aki mást mond az idióta ugye így van ez akarod mondani.

  • Molnibalage #21
    Ajánlom neked az NWO topikot. A magadfajta önjelölt megávolt ottan gyülekeznek.