Szekeres Viktor

Csúszik a Függetlenség napja 2

Eddig abban a hiszemben éltük mindennapjainkat, hogy másfél év múlva már láthatjuk A függetlenség napja második részét, azonban tegnap kiderült, hogy még legalább két és fél évet kell várnunk a premierre.

Mégsem kerül bemutatásra 2015. július harmadikán A függetlenség napja folytatása, az Independence Day 2, ugyanis a gyártó tegnap hivatalosan is elhalasztotta a premiert, két nap híján egy évvel. Mindez azt jelenti, hogy jelen állás szerint A függetlenség napja 2 először július elsején lesz látható Amerikában. Erre a dátumra egyébként nem csak a Fox, hanem a Sony stúdió is bejelentkezett, hiszen ekkor tervezik bemutatni az Angry Birds-mozifilmet.

A Roland Emmerich által írandó és rendezendő filmmel kapcsolatosan még mindig nagy kérdés, hogy szerepelni fog-e benne Will Smith. Ezzel kapcsolatosan a rendező pár héttel ezelőtt elmondta, hogy a forgatókönyvnek két verziója készült el, az egyikben szerepel Smith karaktere, Hiller, míg a másikban nincs benne. A korábbi elmondások szerint egyébként, ha Will Smith nem is biztos, hogy feltűnik a folytatásban, pár korábbi karakter vissza fog térni. Ha valaki lusta utánanézni, akkor íme az első rész többi fontos szereplőjének neve: Bill Pullman, Jeff Goldblum, Randy Quaid, Mary McDonnell, Brent Spiner, James Duval, Vivica A. Fox.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!