Szekeres Viktor

Marson játszódó scifi előzetese érkezett meg

Angliában a napokban mutatták be a The Last Days on Mars című scifit, melyhez a napokban két előzetes is érkezett. A Mars-misszió utolsó napjainak krónikája egy elsőfilmes rendező munkája, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne biztató.

Már eddig is jó pár scifit láthattunk idén, s az év hátralévő hónapjaiban is jó pár érkezni fog a mozikba, elég a Gravitációra, a Végjátékra vagy az Időről időre című filmre gondolni. Vagy esetleg a The Last Days on Marsra, melynek angol premierjére a napokban került sor (az amerikai december hatodikán lesz), s mivel nem nagy stúdió gyártja, így jó eséllyel hozzánk is befuthat valamelyik kisebb forgalmazó gondozásában.


A scifi-thriller az első amerikai és nemzetközi előzetese a napokban került fel a netre, ez alapján mindenki megítélheti, hogy vajon mennyire tűnik érdekesnek az elsőfilmes Ruairi Robinson munkája. A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Liev Schreiber, Elias Koteas, Romola Garai, Olivia Williams és Tom Cullen. A történet az első emberi Mars-küldetés utolsó napjairól fog szólni.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gauge #7
  • Gauge #6
  • god25 #5
    Érdekes volt látni Ray Donovat űrhajósként. :) Az lesz a szép, ha itt is olyan giliszták lesznek, mint a Prométeuszban.
  • Etinger #4
    Ezt a jelzőt azért nálam más filmek érdemelik ki, nem az ilyenek. Ez max sablonos.
  • Zocsi #3
    A technikai megvalósítás hozza az elvárt szintet, atmoszférában nekem a Hold majd a Prométeusz ugrott be. A sztori viszont borzasztóan sablonos és már a sokadik verzió csak ebben az évben, ami ezt a problémát boncolgatja...
  • mgenya911 #2
    hmm ezt a sztroit párszor már ellőtték nem?
  • endrev #1
    Szánalmas lett. Most így, hogy látom hogy elsőfilmes, már értem is, miért.