Szekeres Viktor

Felkerült a netre a Mátrix-trilógia őszinte előzetese

Van, aki általa utált filmeknek nézi meg az őszinte előzetesét és közben bőszen bólogat, hogy "Én is ezt mondtam!", más pedig épp ellenkezőleg, azt élvezi, ha a nagy kedvenceiről kaphat egy másik nézőpontból képet. A Mátrix pedig sokunk nagy kedvence.

A ScreenJunkies legújabb őszinte előzetese nem valami idei divatfilmhez készült, hanem egy 1999-ben bemutatott divatfilmhez, a mára már kultikussá vált Mátrixhoz, melynek megítélését a többség szemében a két gyengécske, csak látványra kihegyezett folytatás sem tudta lehúzni. És persze mivel a Mátrixon nincs sok szétcincálnivaló, az alábbi 4 perc leginkább a második és a harmadik részen köszörüli a nyelvét.


Egyébként a közönség reakciója mindennél beszédesebb a Mátrix: Újratöltve kapcsán - a 2003-as film Amerikában például 281 millió dollárt termelt, ami nagyszerű eredmény az első epizód 117 milliója után, azonban a Forradalmak mindössze 139 milliót. Ez azt jelenti, hogy az alig fél éves időkülönbség ellenére az amerikai nézők több, mint fele a második epizód csalódása után nem volt kíváncsi a trilógia lezárására.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NovaTerra #2
    Kissé már túl erőltetett. Amiket én láttam korábban, volt köztük egy pár tényleg jó. De már az újabbak csak arról szólnak, hogy beszóljanak, meglegyen a 5 millió youtube nézettség.
  • kissssss #1
    még mindig nem érdekel.