Szekeres Viktor

Itt az új Robotzsaru előzetese

Februárban érkezik a mozikba az új Robotzsaru, akit Peter Weller után Joel Kinnaman fog életre kelteni. A film előzetese azonban cseppet sem nyűgözte le a rajongókat.

Sokan tartják klasszikus akciófilmnek Paul Verhoeven 1987-es Robotzsaruját, s egyesek szerint a film nem öregedett annyira jól, így nem csoda, hogy Hollywood is megpróbálkozott a széria újraindításával. Mivel az amerikai premier február hetedikére van kitűzve, ezért nem meglepő, hogy a napokban megérkezett az új Robotzsaru előzetese. A reboot biztosan jobban fog kinézni, mint az eredeti, a nagy kérdés, hogy mennyire képes megtartani annak szellemét.


Columbia Pictures és az MGM közös filmjét Jose Padilha rendezi, aki a sokadik olyan filmes, aki egy sikeres, kisebb filmet (Elit halálosztók) követően lehetőséget kap arra, hogy nagyköltségvetésű hollywoodi produkciót készítsen. Az új Robotzsarut a svéd Joel Kinnaman fogja életre kelteni, s mellette olyan színészeket láthatunk, mint Abbie Cornish, Gary Oldman, Michael Keaton, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley, Michael K. Williams, Jay Baruchel, Jennifer Ehle és Marianne Jean-Baptiste,

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #12
    Ez a szar PG-13 lesz. A régi brutális volt R kategóriával és a filmtörténet egyik legikonikusabb gonoszával, Clarance Boddickerrel. Itt egy nyomi robbantás miatt kerül Murphy ebbe a helyzetbe, ami nulla, személytelen. Az igazi Robocop-ban meg brutálisan meggyilkolják, és ez az élmény meghatározza a majdani kiborg motivációit is.
    A modern változat külseje nagyon műanyag, hiányzik a robotos mozgás. 1987-ben forradalmi volt minden speciális effekt, míg ebben az újban csak a szokásos se íze, se bűze technikát látni...
    Az emlékmás reboot is oltári nagy baromság lett, minden, ami jó volt az "eredeti" filmben hiányzott belőle.
  • Zombee #11
    Ahhoz Paul Verhoeven értett nagyon, a Csillagközi inváziót is feldobta.

    A cikk írja, hogy jobban fog kinézni, mint az eredeti. Nos, az eredeti nagyon jól néz ki, hangulatos.
    Realitást meg ne akarjon senki még 2013-ban sem egy akciófilmtől, amiben egy halott rendőrt építenek mechanikus-elektronikus fémtestbe.
  • Hirvaer #10
    Nem tűnik ez olyan rossznak. Mindenesetre remélem ebben is lesznek olyan Tv-reklámok, amik a régiekben; annak a szarkasztikus vonala nekem nagyon adta.
  • god25 #9
    Nekem pont a grafika és a technika miatt tetszik. Számomra így reálisabb, hihetőbb.
  • jawarider2 #8
    Nem várós. Kövezzetek meg, de nekem túl modern. A régiben bírtam, hogy pl. a Robotzsaru által látott képen a grafika rém egyszerű, valahogy bele tudta élni magát az ember.
  • tomboy013 #7
    Pedig egész jó film lett az új Emlékmás és trailer alapján ez is megér egy próbát.
  • dartois83 #6
    Nem lenne vele bajom, ha az eredeti, első részt nem Paul Verhoeven rendezte volna és nem Basil Poledouris írt volna hozzá a zenét. A fenti két név miatt értelmetlen számomra a reboot is, ahogy az Emlékmás új verzióját sem néztem meg.
  • sandor8206 #5
    gyenge
  • Narxis #4
    Trailer alapján nekem rém gyengének tűnik...
  • Eriongtk #3
    Hát mit mondjak... rossznak nem monadnám, hogy rossz, de már ezen is érződik a hálivúdi baromság. Trailer alapján elég erős benne az érzelmi szál... ami önmagában nem lenne gond, csak mit itt Robotzsaruról beszélünk, nem android pornóról. Van egy sanda gyanúm, hogy emiatt fog bukni.. ja, meg a fekete ruha, kár, hogy le cserélték (ahogy előttem mondták, tényleg nagyon gagyi a sisak..meg úgy általában az egész fekete cucc, ahogy kinéz :/)

    Ott szisszentem fel, amikor közölte, hogy 'a szabad akarat illúziója' - első gondolatom az volt, hogy "na vajon mikor fogják azt mondani, hogy "felülírta a rendszert" vagy "mégis ő irányítja"...vagy ilyesmi. Hát nem csalódtam. Összességében nem lenne rossz, HA nem robotzsaru rebootról lenne szó, mert ez nem az, itt csak bohóckodás megy majd az érzelmi szálra apellálva.

    Nagyon remélem, hogy jövő évben, amikor olvasom ezt a hozzászólást, akkor mondhatom, hogy "uhh mekkorát tévedtem amikor ezt írtam"...