Szekeres Viktor

Fura űrhajós ruhák Christopher Nolan új scifijének forgatásán

Lesifotók érkeztek Christopher Nolan új filmjének, az Interstellarnak a forgatási helyszínéről. Ezeken nem csak a két főszereplőt látni, hanem azt is, hogy valamilyen futurisztikus öltözéket viselnek, azonban abból csak parányi részleteket látunk.

Christopher Nolan napjaink egyik legelismertebb közönségfilmes rendezője, olyan művekkel a háta mögött, mint a Memento, A tökéletes trükk, az Eredet vagy a legutóbbi Batman-trilógia. Nolan legújabb projektje egy igencsak ambiciózus scifi, az Interstellar lesz, melyet az elmúlt napokban nem stúdióban, hanem Los Angeles belvárosában forgattak. Nem is meglepő, hogy jó páran kiszúrták a helyszínen a két főszereplőt, Matthew McConaughey-t és Anne Hathawayt.

Klikk ide! Klikk ide!

A színészek elég erőteljesen takarják magukat és főleg az öltözéküket, úgy tűnik, hogy a készítők nem akarják, hogy a közönség idő előtt bármit is megtudjon a filmről, melynek történetet is elég nagy homály fedi, mindössze egy rejtélyes szinopszist másolhattunk be az eddigi hírekbe. A tervek szerint az Interstellar amerikai premierjére 2014. november hetedikén fog sor kerülni, és az említett két főszereplő mellett még olyan színészek fognak feltűnni benne, mint Jessica Chastain, Bill Irwin, John Lithgow, Casey Affleck, David Gyasi, Wes Bentley, Mackenzie Foy, Timothée Chalamet, Topher Grace, David Oyelowo Ellen Burstyn, Michael Caine és Matt Damon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)