Szekeres Viktor

A zöld íjászból készül a The Flash-tévésorozat

A zöld íjász rajongói jövőre megduplázhatják heti adagjukat, ugyanis a népszerű képregény-sorozat alapján egy új szériát tervez a CW csatorna. Az alany nem más lenne, mint The Flash, azaz Villám.

A leginkább tinilányoknak szóló amerikai CW csatorna megpróbálja kiaknázni tavalyi nagy sikerét, A zöld íjászt (Arrow), mégpedig egy spinoffal, vagyis testvérsorozattal. Ez azt jelenti, hogy a készítők behoznának a szériába egy új karaktert, aki köré később egy saját sorozatot építenének fel. A tervek szerint ez az új karakter már A zöld íjász 2. évadának 8. és 9. részében bemutatkozna, s később, a 20. epizódban kapna saját eredettörténetet, melyre épülne a saját sorozata.

Mivel A zöld íjász egy DC-univerzumbéli karakter, ezért a gyártónak nem okozott nagy gondot, hogy találjon egy népszerű, képregényekből már jól ismert figurát. A készítők választása The Flash karakterére, illetve alteregójára, Barry Allenre esett. Őt először, mint rendőrségen dolgozó technikust ismerhetik meg a rajongók, de valami folytán szupersebességre fog szert tenni és jellegzetes piros és sárga villámos kosztümében folytatja majd pályafutását. Persze csak akkor, ha értékelhetőre sikerül a megvalósítás.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #3
    Pedig a Zöld íjász világától eredetileg ez sem áll távol. Volt közös sorozata a Zöld Lámpással, és régen is szerepelt a Villám füzetekben.
  • Wittgen #2
    Hm, pedig eddig tetszett az Arrow-ban, hogy nincsenek "mutánsok" / szuperhősök benne. Eddig ezért főleg real volt a sorozat.
  • xido #1
    Na..megint így?
    90es évek közepén rendőrségi laboros volt...Villám csapott a laborba,a vegyszerekkel megbolondítva felpörgött a csóka..Jó kis sorozat volt,egy évadot élt meg és ott Barry 30 körüli volt..
    Smallville-ben meg 18 körüli max...