Szekeres Viktor

Hét új plakát érkezett A hobbit 2-höz

Hét új, A hobbit: Smaug pusztaságához készült karakterplakátot nézhetünk meg, melyeken nem csak az eddigi ismert főszereplőket láthatjuk, hanem új karaktereket is, akik a második részben fognak kiemelt szerephez jutni.

Kikerült hét új plakát A hobbit hivatalos Facebook oldalára - hét olyan plakát, mely egy-egy karaktert ábrázol, sorban Bilbót, Bard az Íjászt, Gandalfot, Legolast, Tölgypajzsos Thorint, Taurielt és Thranduilt. A plakátokon látható dátum senkit ne tévesszen meg, hiszen az az amerikai bemutatóra vonatkozik - A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) szinkronizált formában először december 12-én lesz látható a magyar mozikban - természetesen 3D-ben és az IMAX-formátumban is.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Érdekes lesz megfigyelni, hogy A hobbit első részének nézői mennyire tartanak ki a folytatás mellett, hogy vajon A hobbit-filmek iránti érdeklődés is fokozatosan nőni fog-e, mint A gyűrűk ura-epizódok esetében. Az első rész teljesítményét mindenesetre nem lesz könnyű túlszárnyalni, hiszen A hobbit: Váratlan utazás Amerikában 303 millió dollárig jutott el, a világ többi országában pedig 714 millió dollár bevételt hozott.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!