Szekeres Viktor

Új videó érkezett A hobbit 2-höz

A legújabb Hobbit-produkciós videó ugyan rövidebb a megszokottnál, azonban a látványra nem lehet panasz, hiszen a készítők megmutatják nekünk, miképp néznek ki Középfölde nevezetességei a valóságban

Múlt héten láthattuk A hobbit: Smaug pusztasága (The Hobbit: The Desolation of Smaug) című Peter Jackson-film első előzetesét, s nem sokkal később pedig folytatódtak a színfalak mögé betekintést adó filmecskék sora is. Ezúttal azonban nem forgatási videókat, illetve az utómunkáról szóló beszámolókat nézhetünk meg, hanem egy hosszúra nyúlt Új-Zéland-reklámot, mely bemutatja, hogy milyen gyönyörű tájak találhatóak a szigetországban.


Hiába reklámfilm-jellegű a filmecske, a végeredmény így is szájtátásra késztetni a videó nézőit, hiszen valóban mesés tájakon forog a Tolkien-adaptáció. Sokan valóban azt gondolnák, hogy a készítők folyton számítógépes segítséget vesznek igénybe, pedig ezúttal a természet vállalta át a munka oroszlánrészét. A második A hobbit-epizódban feltűnő tájakban nagyjából fél év múlva ámulhatunk el a moziban, a hazai premierre december 12-én fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!