Szekeres Viktor

A jelek szerint valamiért sok embert érdekel a Bad Boys 4

Újabb sokadik epizód fogja legyőzni az eredeti filmeket.

Amerikában külön szervezetek foglalkoznak azzal, hogy több hónappal, pár héttel, illetve pár nappal megbecslik kutatások és felmérések révén, hogy egyes filmek milyen nyitóbevételt érhetnek el premierhétvégéjükön, ami nagy segítséget jelenthet a stúdióknak reklámkampányuk alakításában, illetve az újságíróknak, valamint a box office-adatok iránt nem közömbös rajongókkal, hogy jól elcsámcsogjanak ezen előrejelzéseken - nem csak előzetesen, hanem utólag is, ha esetleg nem válnának be.

Az NRG tracking előrejelzései alapján jelenleg a Bad Boys: Ride or Die jelen állás szerint 51 millió dollárral nyitna Amerikában, ami még akkor is remek adat, ha a Bad Boys 3 62,5 milliós nyitó hétvégéje alatt van, főleg, hogy annak a filmnek az előrejelzései is alulbecsülték a valós nyitányt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #2
    "Gyanus hogy a tavaly sztrajk miatt ilyen szar az idei felhozatal:) ("

    Szerintem, és ez nem kötözködés, nem a felhozatal a szar, hanem nem sok film érdekel téged, aminek sok más oka is lehet. És valószínűleg nem azért nem érdekel sok film, mert sztrájk volt. Vannak nagyon jól sikerült filmek most is (szarok is), de ez nem érdekli az embert, ha nem olyan, amit megnézne.
  • Sequoyah #1
    Ritkan jutunk el a moziba a gyerekek miatt, es altalaban nem akkor szerzunk bebiszittert amikor menni akarunk, hanem akkor megyunk, ha epp van bebiszitter (eppen latogatoban levo rokonok).

    Epp a heten volt ilyen alkalom, es alig talaltunk neznivalot. Egy olyan film sem ment ami miatt egyebkent el akartunk volna menni.
    Szoval alacsonyan van a lec, barmi kicsit is ertelmesebb plakat felkeltette a figyelmunket, igy a Bad Boys 4 is.

    Gyanus hogy a tavaly sztrajk miatt ilyen szar az idei felhozatal:) (ezzel most nem a sztrajkolokat akartam szidni, oket tamogattam)