Szekeres Viktor

Elindult a magyar Max

Ma váltott az HBO Max Maxra.

Ahogy azt a Warner Bros. Discovery pár hete bejelentette, ma elindult itthon is "továbbfejlesztett" streaming-szolgáltatása, a Max. A PR szöveg szerint "a Max egyesíti az HBO Max páratlan tartalomkínálatát, a Discovery szórakoztató, nem fikciós műsorait, valamint az Eurosport prémium szolgáltatását a világklasszis sporteseményekkel, hogy teljeskörű élményt nyújtson az egész háztartásnak friss tévésorozatokkal és ikonikus mozifilmekkel, kihagyhatatlan sportműsorokkal és bizonyos országokban vezető tévécsatornákkal – mindezt most először, egy helyen."

A szolgáltatás ára, ha Standard csomagra fizetünk elő, akkor havi 2790, a Prémium csomag pedig 3890 forint, illetve sportos kiegészítő csomagot is lehet vásárolni hozzá a Eurosport 1 és 2, valamint online kínálatával plusz havi 1200 forintért. Bónuszként minden előfizető minden eseményt láthat a párizsi nyári olimpiáról.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • tsabes #5
    Én ráadásul pont április elején újítottam meg egy egész évre az előfizetésemet, akkor még nem lehett tudni, hogy ez lesz. Úgyhogy jó eséllyel júliustól áttesznek a standard full hd csomagba. Én nem erre fizettem elő. Persze hiába is kérném majd vissza a pénzemet, úgyhogy hiába van jövő áprilisig előfizetésem, mégis mehetek majd ncore-ra, hogy 4K hdr/dolby vision-ben nézzem azokat a filmeket. Pofátlan, hogy 100%-kal többe fog kerülni, hogy ugyanazt a minőséget kapjam.
  • Pontiac2 #4
    Az a baj hogy ott is rengeteg a szemét amit nem néz senki max azért mert reklámmentes és nincs más. Kb 70 % -a semmit sem ér.
  • AnuluWork #3
    Eddig 1590 huf volt 4kban ez a szutyok, most ugyanennyi Full HDban. A hülyének is megéri. :D
  • grobs #2
    Eddig a leggyengébb volt az HBO Max. A MAX az egyik legdrágább is lett. Törnek fel :)
    kb. semmit sem fejlődtek Go óta. Az alkalmazásuk toronymagasan a legszarabb. A kínálatuk meg nem fejlődik. Most behozták a discovery-t. Több lett a középszar doku, meg a reality. Pont az amit ingyen se néznék.
  • AnuluWork #1
    A Standart gagyibb lett, mint volt, viszont ha premiumra váltasz, méghozzá több, mint dupla annyiért, akkor meg buktad a korábbi Standartos kedvezményt.