Szekeres Viktor

Kinyírták az egyik élőszereplős Pókember-sorozatot

Nem lesz Silk. Egyelőre.

Egy ideje már tudtuk, hogy az Amazon egy Spider-Man menti sorozaton dolgozik, azonban a napokban kiderült, hogy a Silk nem fog megvalósulni, a platform nem kért belőle. Mint ismert, Phil Lord és Christopher Miller a Pókember-animációjuk hatalmas sikere után kilenc számjegyű összegre szóló szerződést kötött a Sony Stúdióval 2019. tavaszán a Pókember-univerzumban játszódó tévésorozatok készítésére különböző platformokra. A Sony pedig az Amazonnal szerződött le, mely keretében a Prime Video kapott lehetőséget arra, hogy ezeket a sorozatokat forgalmazza. A páros elmondta, hogy jó pár élőszereplős szérián dolgoznak és van miből meríteni, mert több, mint 900 karakter szakadt rájuk. És hozzátették, hogy szeretnék, ha sorozataik elég egyediek lennének, azaz saját DNS-sel rendelkeznének, dz azért valamennyire kapcsolódnának is egymáshoz.

Az első ilyen sorozat a Silk: Spider Society lehetett volna, ami Silk karakterére koncentrált volna, akit Dan Slott és Humberto Ramos alkotott meg. Silk való életbeli alteregója Cindy Moon, aki koreai származású amerikai, és őt is az a radioaktív pók csípi meg, ami Peter Parkert. Más kérdés, hogy fogságba esik, és kiszabadulva nem városvédő misszióra indul, hanem a családját keresi meg, miközben felveszi a Silk nevű szuperhős személyiségét. A sorozat showrunnerje Angela Kang lett volna

A képregényben Silk Peter Parker egyik osztálytársa, aki a 2014-es The Amazing Spider-Man #1-ben, azaz az egyik reboot első számában debütált. Többek között képes hihetetlen sebességgel mozogni, hálót lőni az ujjbegyeiből, valamint rendelkezik a Pókérzék fejlettebb változatával, a Selyemérzékkel. (A karakter korábban mozifilmekben is szerepelt. A Spider-Man: Homecomingban és az Avengers: Infinity Warban Tiffany Espensen alakította.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!