Szekeres Viktor

15 percnyi Thor 2-videó került fel a netre

Aki nem bírja ki a várakozást a Thor második részének premierjéig, azt a Marvel Studios 15 percnyi színfalak mögött készített felvétellel próbálja meg kiengesztelni. A B-Roll videókon igen érdekes dolgokat is láthatunk.

Most már tényleg nyakunkon a Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World) november 14-i magyar premierje, de a világpremierre és az amerikai bemutatóra még hamarabb sor fog kerülni. Mivel már az összes létező előzetest elkészítették a Marvel Studios új filmjéhez, ezúttal a gyártó másféle videót tett elérhetővé: 15 percnyi ún. B-Roll felvételt, vagyis a forgatás közben, a forgatás folyamatáról készített anyagot.


Az Amerikában november nyolcadikán bemutatásra kerülő film főszereplője ismét csak Chris Hemsworth lesz, de persze viszontláthatjuk Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Kat Dennings, Jaimie Alexander, Rene Russo és Anthony Hopkins első epizódból ismert karakterét is. Mellettük újoncként csatlakozott a produkcióhoz többek között a főgonoszt alakító Christopher Eccleston, valamint Adewale Akinnuoye-Agbaje, Ray Stevenson, Zachary Levi és Tadanobu Asano.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!