Szekeres Viktor

Egy októberi horror produkálta a hónap legjobb marketinges akcióját

Jópofa kandikamerás, telekinézises átveréssel hozták a frászt gyanútlan emberekre Amerikában, a Carrie című horrorfilm kampányának keretein belül. A filmet alig pár nappal az amerikai bemutató után idehaza is megnézhetik az érdeklődők.

Az október egyik legnagyobb érdeklődéssel várt horrorfilmje egyértelműen a Chloë Grace Moretz főszereplésével készült Carrie, melyet Amerikában október 18-án, itthon pedig október 24-én fognak bemutatni a mozik. Érdekes lesz látni, hogy a készítők inkább Stephen King regényét próbálták meg adaptálni, vagy a Brian De Palma-féle eredeti mozifilmre hajazó végeredményt tettek le az asztalra.


A film kampánya eddig természetesen jobbára plakátokra és előzetesekre épült, de nemrég egy másféle videó is nyilvánosságra került. Egy kandikamerás átverésről van szó, melyben gyanútlan emberek rácsodálkozhatnak arra, hogy milyen képességekkel is bír a film főhősnője. Moretz mellett egyébként még olyan színészeket láthatunk a Carrie-ben, mint Judy Greer, Portia Doubleday, Alex Russell, Gabriella Wilde, Ansel Elgort és persze a főhősnő édesanyját alakító Julianne Moore. A filmet az a Kimberly Peirce készítette, aki A fiúk nem sírnak és A sereg nem enged című filmeket rendezte eddig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Renegade #6
    De szeretnék egy ilyen átverés áldozata lenni, marhára érdekelne, hogy mernék-e nevetve tapsolni, a trükköt keresni, mint ahogy feltételezem magamról vagy simán benyalnám és elszaladnék :)
  • endrev #5
    Na, ha Stephen King, akkor meg van lőve az egész. Ő csak a drámához ért (de ahhoz nagyon), de sehol a gondolat, az üzenet.
  • a_n_d_r_e_w #4
    Jo otlet, de rettentoen rosszul van vagva, nekem igy elvezhetetlen a reklam :/
  • god25 #3
    Nagyon kemény. A legkreatívabb reklám, amit eddig láttam a PS után: PhotoShop Live
  • Wittgen #2
    Azért az 1ik átvert egyből a mobiljával kezdett filmezni...a hülye...
  • Lipi1980 #1
    Imádom az ilyen "kreatív" reklámokat...
    Bár nekem tuti nem jutna eszembe Carrie... Csak az, hogy összefossa magam :):):)