SG.hu

Szuperolcsó mobilokkal támad a Nokia

Bárki számára megfizethető kamerás készüléket mutatott be a Nokia. A sajtóanyag a 108 és 108 Dual SIM részegységei közül leginkább a 31 napos készenlétet emeli ki.

A Nokia két, új, rendkívül alacsony árú VGA kamerás készüléket mutatott be: a Nokia 108 és a két SIM kártyás Nokia 108 telefonokat. A készülékek funkciói jelentősen túlmutatnak a hanghívásokon vagy az üzenetküldésen, de leginkább mégiscsak az első kamerás telefonjukat vásárlóknak ajánlják. A telefonnal a felhasználóknak lehetőségük van fotózni és videofelvételeket készíteni, és a cég Slam technológiájának köszönhetően a tartalmakat gyorsan és könnyen meg lehet osztani Bluetoothon keresztül a barátokkal és a családdal. A készülék memóriája 32GB-ig bővíthető, így elegendő hely van a felhasználók emlékeinek tárolására.


Van bennük MP3 lejátszó, FM rádió, és öt színben (piros, fehér, fekete, sárga és kék)lesznek elérhetők. Az alapverzió akkumulátora 31, míg a két SIM kártyás 25 napig bírja. Ajánlott ára 29 amerikai dollár, megjelenése a negyedik negyedévben várható.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • god25 #1
    Hiába bírja ki 25-31 napig az akksi, amikor 1 év után felpúpososik és tönkremegy. Amíg az északi szomszédunk gyártotta, az 3-5 évig működött. Amióta kínába költöztették a gyárat azóta 1 év után kuka. Ez a röhej.