Szekeres Viktor

Vin Diesel lesz az új Kojak

Vin Diesel ismét szofisztikáltabb szerep segítségével próbál meg kitörni az akcióhős skatulyájából. Első próbálkozása pár éve nem sikerült, talán most, Kojakként rá mosolyog a szerencse.

A Deadline értesülései szerint a Universal Pictures meglehetősen komolyan gondolja a Kojak című krimisorozat mozis feldolgozását, olyannyira, hogy már az is megvan, hogy a szerepet Vin Dieselnek szánják, aki most végzett a Universalnak készített Halálos iramban 6 forgatásával. A Kojak-mozifilm forgatókönyvét Neal Purvis és Robert Wade írja - a párban dolgozó írók a legutóbbi öt Bond-film, valamint a két Johnny English-mozi írójaként ismertek.


Kojaket, a kopasz nyomozót 1973-tól öt évadon át Telly Savalas játszotta a tévében, a 2005-ös új tévésorozatban pedig Ving Rhames-t láthattuk nyalókázni, mindössze egyetlen szezonban. (És persze ki ne emlékezne Inke Lászlóra, aki az 1980-as Kojak Budapesten főszereplője volt?) Egyelőre természetesen még semmi egyéb részlet nem derült ki a Universal Kojak-projektjéről, még azt sem lehet tudni, hogy mikorra tervezi a stúdió a krimi amerikai mozis premierjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ng0ofy #5
    Jó lesz! Láttam én valami filmet, amiben nem lövöldöztek meg marconáskodtak és Vin Diesel egész jól csinálta a színészkedést (: Csak kojaknek savalas stílusa és a szinkron kellett (:
  • adler741 #4
    Ohh Nooo!
  • IMYke2.0.0.0 #3
    Jöhet!
  • goldmember #2
    bazmeg
  • jawarider2 #1
    Neeeeeeeeeeee