Szekeres Viktor

Decemberben született meg az év leggázabb magyar filmcíme

Bár 2013-ban bemutatásra kerülő filmről van szó, mégiscsak idén derült ki, hogy milyen magyar címet kapott a Gambit. Maradjunk annyiban, hogy elég elvetemültet.

Itthon a Pro Video fogja bemutatni a mozikban A gyalogáldozat (Gambit) című 1966-os Michael Caine-krimi feldolgozását. A Coen-testvérek által írt új verzió, melynek főszereplője Colin Firth, még mindig nem rendelkezik amerikai premierdátummal, de az angoloknál már látható a film. Sajnos a hazai bemutató időpontjáról sem tudunk bővebbet, az viszont biztosnak tűnik, hogy láthatjuk a filmet, hiszen megérkezett a magyar előzetese, melyből többek között a magyar cím is kiderül, ami Dől a moné lesz.


Mindenképpen elvetemült választásnak tűnik a cím, de persze egyben hasznosnak is, hiszen az ember mindenképpen felkapja rá a fejét, s valószínűleg sokkal többekhez jut el, mintha az eredeti verzió hazai címét használták volna fel, vagy a Gambit mellé biggyesztettek volna egy alcímet. Kérdés, hogy azok, akik felkapják a fejüket a címre, mennyire fognak érdeklődni egy elegáns és vicces krimi iránt, melyről eddig nem érkeztek túl jó visszajelzések?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!