Szekeres Viktor

Forgatási képek az Oldboy feldolgozásából

Az egykoron élvonalbeli rendezőnek számító Spike Lee legutóbbi projektjei sorra befuccsoltak, így most az Oldboy általa készített feldolgozásának az is a tétje, hogy vissza tud-e kerülni a legjobbak közé.

Hogy a koreai kultfilm, az Oldboy feldolgozása a jövő év egyik legjobban várt vagy legkevésbé várt remake-je, azon minden bizonnyal elég sokáig el lehetne vitatkozni, de az mindenképp biztatónak tűnik, hogy a projektet olyan szakember felügyeli rendezőként, mint Spike Lee. Az egykoron kultikus rendezőként emlegetett Lee olyan alapfilmekkel indított a 90-es években, mint a Malcolm X vagy a Dzsungelláz, de a későbbiekben is villantott mondjuk Az utolsó éjellel vagy A belső emberrel. Egy ideje azonban a sikerek, legyen szó anyagi vagy kritikai elismerésekről, elkerülték őt, a Miracle at St. Anna vagy a Red Hook Summer csak minimális visszhangot kapott.

Klikk ide! Klikk ide!

A The Daily Mail az Oldboy feldolgozásáról közölt képeket (az összeset itt lehet megnézni), melyeken a két főszereplő, Josh Brolin és Elizabeth Olsen látható a New Orleansban zajló forgatás helyszínén. A FilmDistrict stúdió jelen állás szerint 2013. október 11-én fogja bemutatni a filmet, melyben még olyan színészek fognak játszani, mint Sharlto Copley, James Ransone és Samuel L. Jackson.

Az Oldboy története egy marketinges szakemberről fog szólni, aki elrabolnak és 20 évig fogságban tartanak anélkül, hogy tudná ennek okait. Amikor megmagyarázhatatlan módon elengedik, úgy dönt,. hogy kíméletlenül "megbünteti" azokat, akiknek köze volt megpróbáltatásaihoz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yagami #3
    Kerub-bal értek egyet; természetesen zetor megint hülyeségeket beszélsz, így kapsz is egy "értelmes" választ: akkor NÉZZE MEG!
    Spike Lee meg most ásta el magát végleg, remélem...
  • zetortraktor #2
    Engem érdekel. Ha már láttad, akkor miért izgat téged? Van, aki még nem látta.
  • Kerub #1
    Ez valami rossz vicc. Soha nem találtak még ki elb@szottabb ötletet mint h az Oldboyt remakelik. Minek?! Az a film ugy jó ahogy van és nem csak a story miatt. Kiváncsi leszek h mi sül ki belőle O_o