Szekeres Viktor

Tom Cruise A hét mesterlövész feldolgozásában?

Egy remek westernfeldolgozás feldolgozását tervezi elkészíteni az MGM stúdió, ráadásul Tom Cruise-t tenné meg főszereplőnek. A kérdés, hogy a történet a mában játszódna-e, vagy a hajdani vadnyugaton?

Az MGM úgy tűnik, hogy komolyan gondolja A hét mesterlövész (The Magnificent Seven) feldolgozását, hiszen a Variety információi szerint már forgatókönyvírót is találtak a projekthez, aki nem más lesz, mint az a Nic Pizzolatto, aki korábban regényíróként dolgozott, de az elmúlt évben a The Killing című krimisorozat stábjában tűnt fel, majd nemrég az HBO-nak eladta a True Detectives című krimisorozat pilotját, melyet a csatorna Matthew McConaughey és Woody Harrelson főszereplésével fog leforgatni.


Egyelőre még nem tudni, hogy az MGM mikor tervezi leforgatni, illetve bemutatni a filmet, de az igencsak valószínű, hogy leghamarabb 2014-ben kerülhetne mozikba, de még valószínűbb a 2015-ös dátum. A stúdió egyelőre úgy tervezi, hogy a főszereplő Tom Cruise lesz, a színész szóbeli ígéretet tett, azonban a képlékeny forgatási időpont miatt a részvételére még nem érdemes mérget venni.

A klasszikus 1960-as western egyébként ugyancsak feldolgozás, Kuroszava Hét szamuráj című filmjét amerikanizálták. A népszerűségnek köszönhetően a hatvanas és hetvenes években három folytatása is készült A hét mesterlövésznek, 1998-ban pedig tévésorozatot is forgattak belőle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • jackoneill90 #3
    Ez egy nagyon jó film.
  • zetortraktor #2
    Nyugi, csak nem sikerült értelmezned, hogy mi a hír. Ezt úgy nevezik, hogy funkcionális analfabetizmus.

    Ha pedig már egy hónapja tudod, hogy Nic Pizzolatto lesz a forgatókönyvíró, akkor örülhetsz, hogy minden más sajtóorgánum csak most tudta meg.

    http://www.variety.com/article/VR1118057672
    http://www.joblo.com/movie-news/mgm-drafts-novelist-nic-pizzolatto-to-script-the-magnificent-seven
    http://collider.com/magnificent-seven-remake-nic-pizzolatto/187887/
    http://www.movieswithbutter.com/blogs/mgms-magnificant-seven-remake-has-writer-329026?_r=true
  • JACKAL89 #1
    Egyszerűen nevetséges!

    Ezt a hírt már minimum egy hónapja lehetett olvasni.
    Vicc ez az SG filmes rész.