Szekeres Viktor

Mégsem Doktor House lesz az új Robotzsaru főgonosza

A Doktor House című sorozat befejezése után felszabaduló Hugh Laurie helyett Michael Keaton fogja játszani az új Robotzsaru film főgonoszát, a nagyon gazdag és rosszindulatú vállalati vezetőt.

Múlt héten derült ki, hogy az előzetes hírekkel ellentétben Hugh Laurie nem fog szerepelni a Robotzsaru (RoboCop) feldolgozásában, vagy ha úgy tetszik, új verziójában. Laurie eredetileg Raymond Sellarst alakította volna Jose Padilha filmjében, az Omnicorp gonosz és hihetetlenül gazdag elnök-vezérigazgatóját. A Deadline információi szerint az angol színész helyére Michael Keaton fog beugrani.

Mint arról már korábban hírt adtunk, minden nagyobb szerep betöltésre került, így Keaton olyan színészekhez csatlakozhat, mint Gary Oldman, Samuel L. Jackson, Jackie Earle Haley, Jay Baruchel, Jennifer Ehle, Michael Kenneth Williams és Marianne Jean-Baptiste. A 2029-ben játszódó akció-scifi címszereplőjét a svéd Joel Kinnaman fogja alakítani, akit itthon a többség az Instant dohány című zseniális filmből ismerhet.

Az új Robotszaru filmet a tervek szerint Amerikában 2013. augusztus kilencedikén fogják bemutatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #5
    Jáj, akkor bocs :). Ilyenen már nem is érdemes fennakadni, hogy House a Robotzsaruba tart...:)
  • Merces #4
    semmi te nagyon géniusz, már a fekete viperában is jól alakitott, a gond a viktorral van, rájössz magadtol vagy lerajzoljam?
  • Zombee #3
    Te nem vagy okos. Mi a gond Laurie-val?
  • Merces #2
    pedig milyen pazar lenne amikor House hererákot diagnosztizál a robotzsarunál azután állonvágja a görbebotjával........
  • Etinger #1
    Talán jobb is. Ettől függetlenül jó lenne moziba látni megint Laurie-t is. Ami Keatont illeti, őt meg főleg. Minap néztem a Batman, azért még mindig üt, és hihetetlenül illik rá a szerep. (Noha Nolan filmjei a kedvenceim)